Този спектакъл се прави, за да се удовлетворяват очакванията на

...
Този спектакъл се прави, за да се удовлетворяват очакванията на
Коментари Харесай

ГЕРБ: Г-н Минеков е еманация на овластената арогантност и простащина

Този театър се прави, с цел да се удовлетворяват упованията на тези, които се радват на всички дребни или огромни процеси по изчегъртване на ГЕРБ. Няма самун в тези зрелища. Това обявиха от партия ГЕРБ в отговор на визитата на служебния министър на културата Велислав Минеков в постройката, където се обитава централата на партията. Той дойде в НДК, с цел да връчи писмото на ГЕРБ за напускането на офисите им Двореца на културата.

„ По смисъла на закона нямаме съображение да напуснем това място “, обявиха от ГЕРБ.

Правата пораждат и отговорности, те са за заплащане на експлоатационни разноски и потребление единствено за потребностите на централното управление, без помещението да се употребяват за друга икономическа активност. Тук офисите са от 14 години и в никакъв случай не са били предмет на спор и облигационни връзки, разяснява Росен Желязков от партията.

„ Ние се опитахме да разберем дали регионалният шеф е сезиран. Отговорът от ОУ беше, че връзките ни са прецизни. Много е чудноват този метод, научихме за желанието на Минеков от прессъобщение “, добави Желязков.

„ Изхождаме от разбирането, че естествената връзка е значима. Изненадваме се, че той е пристигнал да поговори пред медиите и е оставил нещо долу на пропуските, които нямат касателство към нас. Тук става въпрос, че от болната на хубавичко глава се трансферира един проблем, който с изключение на зрелището, не носи никаква стойност. Странно е и мълчанието на Радев “, съобщи Тома Биков.

Молбата не е акт, подсети Томислав Дончев, и съобщи, че няма никаква правна стойност.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР