Този сладък котарак съвсем не е готов да ви разкрие

...
Този сладък котарак съвсем не е готов да ви разкрие
Коментари Харесай

Котка изчезнала за три дни, а когато се върнала на врата й имало бележка...

Този сладостен котарак напълно не е подготвен да ви разкрие  тайните си! Той постоянно напуща дома си, с цел да търси завършения, само че в никакъв случай на разберете какви са те...Но все пак, за едно от приключенията му се схванало забавна информация.

Днешният ни воин живее в Тайланд и един път избягал от вкъщи си за три дни! Когато пакостникът си направил труда да се върне вкъщи, той, несъмнено, бил сигурен, че никой няма да разбере нищо за приключението му. О, какъв брой бъркал този пухен приател.

И на вас ли ви е забавно къде е била котката през тези три дни? Оказва се, че е стигнал до локалния рибен пазар и там се е сприятелил с един от продавачите. Котаракът не откъсвал очи от рибата, която била поставена на плота на сергията. Мъжът незабавно дал на котката цели три рибока.



Отстрани изглеждало, че всичко, което се случва е просто акт на лепта, само че в действителност не било тъкмо по този начин. Хитрият продавач окачил листче на врата на котето, на което пишело данните му както и какво е похапнал дребния гладник. Е, познайте за какво? За да могат стопаните на домашния котарак да платят за рибата, която е изял. Хитро и заслужено,нали?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР