Този сезон продуцентите на най-популярния тв формат Игри на волята“

...
Този сезон продуцентите на най-популярния тв формат Игри на волята“
Коментари Харесай

„Сега стана страшно!“ Още един участник си тръгва от „Игри на волята“ заради телефон

Този сезон продуцентите на най-популярния тв формат „ Игри на волята “ са безкомпромисни към опитите за мамене от страна на състезателите, а наказванията са в действителност жестоки.

Вече стана ясно, че и трите племена са нарушавали разпоредбите, като са се хранели скрито и отвън разпоредбите.

Световната шампионка по кикбокс Албена Ситнилска към този момент бе изгонена поради потребление на телефон по време на фотосите, само че въпросният телефон очевидно ще повлече и различен представител на племето на „ Амазонките “.

Оказва се, че някой е знаел за тайния телефон на Ситнилска, само че я е прикривал. И това не е всичко – въпросният участник също е употребявал телефона, с цел да се чува със свои близки по време на фотосите.

„ Сега стана ужасно “, пък бе коментарът на Деница от „ Старейшините “, като разбра за новото разобличаване.

Точно поради това „ сътрудникът в закононарушението “ на Ситнилска ще понесе наказване и евентуално ще си тръгне от игрите.

„ Ще би трябвало да понесеш своето наказване. Съдбата ти към този момент не е в твоите ръце “, споделя в тийзъра водещият Димо Алексиев.

Твърде евентуално е въпросната съучастничка на Ситнилска да се окаже нейната близка другарка Ива. 

По този метод племето на „ Амазонките “ ще се лиши от още един значим състезател. Само за три дни те ще изгубят цели трима играчи след дисквалифицирането на Ситнилска и отпадането на Румен Радев в служебната елиминация, която бе дадена като наказване за провинението.

Така става все по-вероятен сюжетът, който се обсъждаше в последния месец измежду почитателите на игрите: че Амазонките се разпадат и ще бъдат разпокъсани в останалите тимове.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР