Този сезон нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има повече

...
Този сезон нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има повече
Коментари Харесай

Кошмарна статистика и неприятно разкритие за Роналдо

Този сезон нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има повече нарушавания, в сравнение с удари към противниковите порти.

Статистиката демонстрира, че за 10 мача португалецът е направил седем фаула и е получил 2 жълти картона.

В същото време 37-годишният футболист е отправил едвам шест удара, от които единствено един е голов.

Междувременно мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг стимулира решението си да повери капитанската лента точно на Роналдо при загубата от Астън Вила с 1:3 в неделя.

В последните мачове нормално капитан бе Бруно Фернандеш, който обаче не игра през вчерашния ден, а треньорът трябваше да откри друго решение.

„ Хари Магуайър остана на пейката, а се знае, че той е нашият първи капитан. Тогава си помислих, че капитанът би трябвало да бъде Давид де Хеа, тъй като той е същински водач, само че той е вратар и е надалеч от множеството играчи, което не ме устройва. Мислех да дам капитанската лента на Каземиро, само че той към момента не приказва доста добре британски, тъй че в последна сметка взех решение да направя Роналдо капитан “, сподели Тен Хаг.

Така се оказа, че преди Роналдо изборът е бил даже пристигналия това лято Каземиро и само езиковата преграда е спряла треньора от това решение.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР