Този септември трикратно номинираният за Оскар“ режисьор Крис Сандърс, познат

...
Този септември трикратно номинираният за Оскар“ режисьор Крис Сандърс, познат
Коментари Харесай

Откриваме истинската си природа с „Дивият робот“ от 13 септември само в кината

Този септември трикратно номинираният за „ Оскар “ режисьор Крис Сандърс, прочут с работата си по шлагери като Как да си дресираш змей, Круд и Лило и Стич, и надареният продуцент Джеф Херман (Кунг-фу панда) ни канят на сърцераздирателно и чудато премеждие свпечатляващата анимация Дивият робот . Адаптиран по обичания едноименен детски бестселър, достигнал до върха на „ Ню Йорк Таймс “ и въодушевил цяла трилогия, на неведнъж награждавания създател Питър Браун, филмът дава обещание да завладее фенове от всички възрасти с трогателната си история за оцеляване, другарство и силата на съпричастността.

Дивият робот споделя за епичното странствуване на робота ROZZUM модел 7134, в резюме Роз, който претърпява корабокрушение и се озовава на ненаселен остров. Защо е там? Откъде е пристигнала? И най-важното – по какъв начин ще оцелее в суровата среда? Роз знае единствено, че желае да остане жива. Изхвърлена на брега и сама, тя би трябвало да се приспособява към изискванията. Научава се по какъв начин да се движи в дивата природа, по какъв начин да заобикаля заплахите и даже по какъв начин да поддържа връзка с животните. Но най-важният урок, който получава, е, че добротата също може да е умеене за оцеляване. Така тя се снабдява с куп другари, успокоение и даже става осиновител на осиротяло гъсенце. Докато един ден мистериозното ѝ минало не я връхлита още веднъж...

Първият филмов откъс ни кани да надникнем в света на Роз и нейното неизмеримо пътешествие. Става ясно, че анимацията прелестно улавя същността на обичаните ни от книгата герои и вълшебните пейзажи, предлагайки образна приятност за очите и умилителна история за сърцето.

По едноименната книга на Питър Браун. Режисьор е Крис Сандърс, а продуцент е Джеф Херман. Сценаристи са Питър Браун и Крис Сандърс.

Преоткриваме себе си с Дивият робот от 13 септември единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР