Този понеделник в Разград е време за дерби. ЦСКА се

...
Този понеделник в Разград е време за дерби. ЦСКА се
Коментари Харесай

Амос Юга за Лудогорец: Ще покажем уважение, но искаме да сме шампиони

Този понеделник в Разград е време за дерби. ЦСКА се насочва към дома на първенеца с ясна задача. Да вземе трите точки, само че и освен това – да убеди взискателните си последователи, че неуверените изяви напоследък ще останат в предишното.

„ Това несъмнено е доста значим мач. Много огромна среща. Те са най-доброят тим в България в последните 10 години. Трябва да окажем почитание, желаеме обаче да сме първенци. Ще отидем там за успеха, без значение, дали ще спечелим, или ще създадем еднакъв. Това не е краят на сезона “, показа футболистът на ЦСКА Амос Юга пред DIEMA SPORT.

„ Какъвто и да е резултатът, той няма да дефинира крайния излаз на шампионата. Остават доста мачове, доста противници. Честно казано, бях доста благополучен от успеха над Пирин “, сподели още френският състезател на „ алените “.

„ Всичко зависи от началото на мача. Ако стартираш добре, увереността ти нараства. Ако започнеш зле, сбъркаш няколко паса, дадеш късмет на съперника, самочувствието ти пада и срещата те трансформира. Може би вие не го усещате, само че на терена знаеш, че си против най-хубавите и искаш да си там, да ги победиш. За мен това е моят трети сезон тук, и успяхме да надиграем Лудогорец единствено един път. Но единствено един път не е задоволително “, добави още Амос Юга, поглеждайки към идния дуел в Разград.

За две години и половина в България за Амос Юга Саша Илич е седмият друг треньор в ЦСКА.

„ Да, имах доста треньори тук. Но Илич е първият, който се включва с нас в тренировките “, добави още полузащитникът.

„ Искам да съм един от тези, които връщат купата на ЦСКА назад вкъщи. Бях измежду тези, които върнаха Купата на България, време е да направя това и в шампионата “, приключи Амос Юга.

ЦСКА гостува на Лудогорец в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата е в понеделник (10 октомври) от 19.00 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. Не пропускайте всичко най-важно преди, по време и след дуела в Gong.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР