Този петък започна частично лунно затъмнение – най-дългото за последните

...
Този петък започна частично лунно затъмнение – най-дългото за последните
Коментари Харесай

Астролози разкриват как лунното затъмнение ще повлияе на всеки знак от зодиака

Този петък стартира отчасти лунно затъмнение – най-дългото за последните 500 години. В астрологията от този ден започва така наречен „ кулоар на затъмненията “, който ще продължи до 4 декември, когато Слънцето към този момент е изчезнало в сенките. През този интервал всичко ще бъде някак несигурно и нестабилно, тъй че е по-правилно да изоставите несъразмерните си упования и просто да се пуснете по течението, поучават астролозите.

Какво чака всеки обособен знак от зодиака през идващите няколко седмици:

Овен

Овните би трябвало да внимават за финансите си, в това число да заобикалят всевъзможни нови вложения. В фамилията могат да зародят различия. Самир Джайн поучава Овена да работи по метод на връзка с другите и да стане по-малко нахален. В противоположен случай ще има проблеми в персоналния и професионалния живот.

Телец

Представителите на тази зодия би трябвало краткотрайно да отсрочат нови планове и други инициативи. Астрологът предлага да се внимава и при шофиране. В съкровен проект не са изключени кавги и спорове с колегата. По време на коридора на затъмненията Овенът би трябвало да бъде толерантен и да не бърза да взема значими решения.

Близнаци

През идващите няколко седмици Близнаците няма да получат наслаждение от работата, а вкъщи няма да са в положително въодушевление. Вместо върху представителите на този знак ще паднат спомагателни отговорности. Близнаците няма да бъдат лесни. Те ще почувстват, че са на кръстопът. Астрологът поучава да се вслушате в интуицията си, преди да предприемете дейности, както и да контролирате разноските и да не харчите пари за безполезни неща.

Рак

Финансови проблеми чакат и Раците. Шансовете са положителни източниците ви на приходи да донесат облага, само че това ще се случи по-бавно в сравнение с очаквате, заради което ще би трябвало да заложите на спестявания си. През този интервал представителите на този знак би трябвало да демонстрират повече внимание и грижа към децата и околните.

Лъв

Лъвовете, в противен случай, ще бъдат одухотворени и ще се любуват на протичащото се. Проблеми могат да зародят в работата заради различия с началниците. През интервала на коридора на затъмненията е по-добре за Лъвът да отсрочи осъществяването на нов план и други хрумвания.

Дева

Девите евентуално ще отидат на странствуване и то някъде надалеч. Представителите на този знак също е допустимо да пожелаят да посетят набожен обект и да дарят пари за него или просто за щедрост.

Везни

Везните ще се сблъскат с напън на работното място. Шефът, подчинените и другите сътрудници непрекъснато ще се намесват. Представителите на този знак могат да бъдат привлечени от мистицизъм, само че е по-добре да внимавате, до момента в който шофирате.

Скорпион

Скорпионите ще имат различия с половинката си. Всеки ще има лично мнение. За да поддържате хармонията във връзката ви е оптимално да спрете да обсъждате противоречиви тематики. И тъкмо като другите знаци на зодиака, астрологът поучава Скорпионите да отсрочват вземането на решения за нови планове и бизнес партньорства.

Стрелец

Не всичко ще е безпрепятствено в работата за Стрелците. Шефът може да попречи на плана ви, което ще се отрази на спокойствието на всички. В този интервал Самир Джайн поучава да не спорите с никого и да не се споровете, в противоположен случай можете да се стигне до съд. Стрелците също би трябвало да трансформират питателните си привички, с цел да избегнат стомашни проблеми.

Козирог

За Козирозите е удобен миг за учене и приемане на нова потребна информация. Затова е време учениците да преодолеят мързела си. Влюбените двойки могат умерено да възнамеряват женитба или даже дете.

Водолей

Водолеите ще се усещат нещастни. Те постоянно ще се усещат тъжни за нещо и даже времето в радостна компания няма да донесе доста наслада. Какво да прави с това, Самир Джайн не споделя, само че поучава Водолеите да отсрочат за известно време вложенията в недвижими парцели и да се погрижат за родителите.

Риби

Рибите могат да се объркат при вземането на вярното решение. Астрологът счита, че те би трябвало да бъдат търпеливи и да отделят време, а също и да заобикалят всевъзможни разногласия с братя и сестри. От приятното - къси пътувания чакат представителите на този знак/Darik
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР