Този път той обяви нови национални проекти и социално-икономическа подкрепа

...
Този път той обяви нови национални проекти и социално-икономическа подкрепа
Коментари Харесай

Какво очаква руснаците в петия мандат на Путин - увеличени данъци...

Този път той разгласи нови национални планове и социално-икономическа поддръжка за популацията на стойност един и половина трилиона рубли (повече от един трилион и осемстотин милиарда долара).

 

Тези пари би трябвало да дойдат отнякъде. Данъчната промяна може да даде на съветския бюджет спомагателни 2,5 трилиона годишно, съгласно оценки на изданието „ Важни истории “. Все още няма план, само че няма подозрение, че тя ще бъде призната. " Изравняване на приходите в обществената сфера в разнообразни райони на Руската федерация. Но с това е обвързван различен въпрос - въпросът за източниците, аз също приказвах за това в известието. Това се отнася до оферти за промени в данъчната система. Тук вие би трябвало да бъдете доста деликатни, би трябвало да създадете такава система, която ние не променяме, тя би трябвало да е постоянна най-малко шест години “, сподели Путин след гласуването.

 

Според " Важни истории " става дума за нарастване на налога върху приходите с 5% и прогресивна данъчна канара за физическите лица. Последната смяна ще засегне единствено руснаците, които печелят повече от милион рубли ($10 934) годишно. В Руската федерация има към 20 милиона такива хора. Теоретично участниците във войната с Украйна могат да бъдат включени в промяната, само че до момента в който няма план за промяна, не е ясно дали, в противен случай, ги чакат данъчни облекчения. Според икономисти, прогресивната канара ще донесе на бюджета към една пета от плануваните спомагателни бюджетни доходи. Но нарастването на налога върху приходите даже с 5% ще засегне доста бизнеса, който ще преразгледа разноските. Това би трябвало да носи към два трилиона рубли годишно в бюджета. Това е четири пъти повече от предстоящите доходи от нарастването на налога върху приходите на физическите лица.

 

Новото държавно управление ще създаде данъчна промяна. Както съветските, по този начин и западните медии пишат за обстоятелството, че кабинетът на министрите чака рокада. По закон след всеки президентски избор държавното управление се разпуска и сглобява още веднъж. Не се чакат нови лица, само че въпреки всичко ще има известна ротация.

 

„ Мисля, че в случай че приказваме за военна и военно-политическа конюнктура, тогава би трябвало да изчакаме нова вълна на готовност, която беше отсрочена “, сподели военнополитическият специалист Юрий Федоров в ефира на „ Настоящо време “. бяха добре известни полемики сред военните и апарата на президентската администрация.Някои упорстваха, че е належащо да се активизират още 200-300 хиляди души допустимо най-бързо и да се изпратят на фронта или с тяхна помощ да се комплектуват нови бригади от дивизии, И президентската администрация сподели: „ Е, дано изчакаме, изборите ще се проведат, Путин ще завоюва, тогава може би ще има смисъл да се извърши такава готовност “.

През идващите седмици законът за мобилизацията ще бъде разискван във Върховната рада на Украйна . Според плана до половин милион души могат да бъдат привлечени във война. Логично е да се допусна, че и Русия ще усили броя на мобилизираните. Особено като се има поради, че броят на пандизчиите в съветските затвори, а точно тези, които са интензивно вербувани да се бият, бързо понижава: в случай че през януари 2023 година е имало 433 хиляди, то през октомври 2024 година, съгласно Министерството на правораздаването, към този момент е имало 266 хиляди.

В Русия съвсем половината от завърналите се от войната пандизчии се връщат в пандиза, където още веднъж са вербувани. И в случай че общият брой на наказаните в Русия понижава, то политическите пандизчии са повече, в противен случай. Според плана ОВД-Инфо през есента на 2023 година над 1800 души са били разследвани или излежавали присъди по политически стимулирани каузи. Трудно е да се планува каква форма на репресии ще одобри този мандат на Путин, само че излиза наяве какво ще вършат съветските управляващи с тези жители, които се бият на страната на Украйна. Путин прикани те да бъдат открити и осъдени „ без отминалост “. Така през февруари в Испания беше убит съветски водач, който отвлече хеликоптер Ми-8 в Украйна. Испанските управляващи са уверени, че съветските разследващи служби стоят зад убийството.

И най-после за интернационалната изолираност. Има държавни ръководители, които побързаха да поздравят Владимир Путин за преизбирането му за нов мандат. Например водачите на Северна Корея и Иран. Но има страни, в които те реагираха друго на резултатите от гласуването. Например Германия. Германски политици отхвърлят да назовават ​​Владимир Путин президент. Руските опозиционери молят управляващите на други западни страни за същото.

 

Настоящее время, превод ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР