Този октомври най-мъжкият канал на Viasat World, Viasat Explore е

...
Този октомври най-мъжкият канал на Viasat World, Viasat Explore е
Коментари Харесай

Железница за 15 милиарда лири по Viasat Explore

Този октомври най-мъжкият канал на Viasat World, Viasat Explore е обхванат от " Екстремно изтегляне с камиони ". При тежкотоварното изтегляне всяка задача е незабавна, с огромни финансови опасности и непрекъснати рискове за хора и машини. Екипи от способени водачи на камиони се оправят с бедствията, като съчетават необикновен набор от умения за решение на проблеми с типичната австралийска устойчивост. Поредицата от девет епизода с  автентично заглавие Extreme Tow Truckers е с премиера всеки понеделник от 21:00, с повтаряне в петък от 19:05 – с двойни епизоди. Всяка събота следобяд пък – с рубриката " Колелата на шанса " можете да се потопите в живота на водач на камион.

Може да говорите с сътрудниците си по радиото, до момента в който прекосявате калните терени на Северна Америка, теглите нещо голямо през снежните пътища на Канада или разчиствате жизненоважни направления из Австралия...А на 12 октомври, сряда, от 21:00 часа имаме " Железница за 15 милиарда лири: формалното разкриване. Този сериал показва грандиозното разкриване на линията " Елизабет " ; с извънреден достъп до фирмите " Кросрейл Лимитед " и " Транспорт фор Лондон ", наблюдава конкуренцията за тестване и доставка на всяка от деветте централни станции за стартиране на новата железопътна линия " Елизабет ".

Железопътната линия за 15 милиарда лири - цената в този момент към този момент е 19 милиарда и продължава да пораства - се простира на 120 км през столицата - нещо, което се трансформира в извънреден строителен план, един от най-големите в Европа и едно от най-амбициозните инженерни достижения във Англия от времето на Брунел насам. Следваме повече от 10 години инженерите, техниците и транспортния личен състав, които са напрегнат да завършат своята част от плана в точния момент, с цел да е подготвен за пасажери през 2022 година

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР