Клиентите на Marks и Spencer хвалят наградения крем против бръчки,

...
Клиентите на Marks и Spencer хвалят наградения крем против бръчки,
Коментари Харесай

Купувачите на Marks and Spencer приветстват наградения крем против бръчки за отпуснати шии

Клиентите на Marks и Spencer хвалят наградения крем срещу бръчки, съвършен за грижа за врата и съвършен за тези, които носят летни рокли. Що се отнася до грижата за кожата, доста от нас се стараят да хидратират лицето и тялото си, само че шията и деколтето постоянно се подценяват.

Жените от всички възрасти би трябвало да се грижат за тази зона всекидневно, изключително с придвижване на възрастта, защото може да бъде едно от първите места, където се демонстрират забележими признаци на стареене. Нощният крем за гърло и деколте Ageless на Prai Beauty е приветстван от потребителите като " променител на играта " поради стягащата и стягаща формула, особено основана за врата и гърдите.

Въпреки това, запалянковците на хубостта са за наслаждение, защото кремът е претърпял искра, с цел да отпразнува 10-годишнината на марката. Marks and Spencer пуснаха на пазара Ageless Throat and Decolletage Creme Intensive Gold на Prai Beauty. Култовият любимец в този момент съдържа същинско 24K злато, дружно със своите ори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР