Този, който приема абсолютно всичко присърце, е най-уязвим. Всички гледаме

...
Този, който приема абсолютно всичко присърце, е най-уязвим. Всички гледаме
Коментари Харесай

Най-уязвимата душа сред знаците на зодиака

Този, който приема безусловно всичко драговолно, е най-уязвим. Всички гледаме на света от своя лична позиция. Едни усещат прекомерно драговолно всичко, което става към тях, може да се разсърдят даже за всяко минимално нещо, което е друго от техните визии.

Други са ненапълно безразлични и малко на брой ще ги наранят или обидят, даже и да се опитат. Как реагира вашата зодия, когато някой ви нарани? И, още по-интересно, кой е най-докачливият знак в зодиака?

Най-уязвимата душа измежду зодиакалните знаци:
Ахилесовата пета на всяка зодия
Всеки от нас има своите недостатъци, с които се бори всеки ден. В взаимозависимост от тяхната съвестност, те могат да застрашат душевното ни здр...
Прочети повече
Първият в листата е Ракът .  За тях е присъща доста фина психическа организация. Нужно е деликатно отношение към тях и да проявявате възприятие за такт, тъй като Раците бързо се наскърбяват.

Докачливи са и други водни знаци, а точно Риби и Скорпион . Последните могат да съставляват опасност за тези, които са ги обидили.

Този знак е доста злопаметен, те могат да кроят проект за възмездие с години, тъй че е по-добре да не ги ядосвате за следващ път. Раците и Рибите са по-прощаващи и рядко дават отговор със зло на злото.

Овенът също реагира необичайно.  Ако някой е имал неблагоразумието да ги обиди с нещо, те стават избухливи и пламват от подобен яд, че коленете на виновника стартират да треперят. Вярно е, че този знак се охлажда доста бързо и може да продължи да поддържа връзка с виновника за свадата, в случай че към момента не се е изпарил.
Трите най-лоши качества на всяка зодия
Овен 1.       Вашето мото е: " Сега, в този момент, в този момент! " Много сте прибързани и нетърпеливи. 2.  &nbs...
Прочети повече
Лъвовете са способни да покажат раздразнението си от това, че са били пропуснати,  не са в центъра на вниманието на близките и тяхното достолепие е подценено. В този случай, представителите на този знак изтриват такива хора от живота си изцяло.

Емоционалният Стрелец ще взриви мозъка на виновника с неговите лекции и изясняване на връзките: в този момент ще помислите 100 пъти, преди да кажете нещо на този огнен знак.

Земните знация Дева, Козирог и Телец не демонстрират уязвимостта си толкоз постоянно, колкото другите.  Но в случай че някой е имал неблагоразумието да ги засегне, те сами щенаправят изводите си за този човек, реагирайки не прочувствено, а рационално.

Въпреки цялата „ въздушност “ на Везни, Водолей и Близнаци , би трябвало да сте доста деликатни с тях.  Те са докачливи. И Везните като цяло, даже след доста години, не не помнят по какъв начин са били афектирани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР