Този камион се е движил през пет държави, маса време.

...
Този камион се е движил през пет държави, маса време.
Коментари Харесай

Бойко Борисов за Кримския мост: Ясно е, че взривът не е натоварен в България

„ Този камион се е движил през пет страни, маса време. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде. ”

 

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява българската диря във гърмежа на Кримския мост. Според Кремъл камионът бомба е тръгнал от Бургас, където се е качил на ферибот. Според него по време на война всеки гледа да изхвърли напрежението на открито.

 

" България е в изолираност, извън наподобява грозно и нестабилна. Що се касае за българска диря - имам неприятен привкус от тази дума поради атентата към папата ”, добави водачът на ГЕРБ.

 

В Стара Загора, в храма " Свети Игнатий Старозагорски ", който беше осветлен на 8 октомври, Борисов получи от старозагорския митрополит Киприан ордена " Св. Игнатий Старозагорски “, за финансовата поддръжка за построяването на църквата.

 

" Тези резултати от изборите би трябвало да накарат всички да се смирят, както сме се смирили и ние. Хората към този момент са изтощени, уплашени... Войната в Украйна е все по-жестока и все по-страшна. Ние се нуждаем освен от държавно управление и парламент. Затова предложихме неутрални хора. Ясно е, че не се харесваме. Всяка партия излиза и на своите гласоподаватели предлага програмата си и по-късно ръководи. След Кирил Петков всеки би могъл на е министър председател. "

 

Пред събралите се публицисти пред храма Борисов благодари за оказаната му чест.

" С огромно почитание се отнасяме към " Възраждане ". И доста по-лесно би се работило с тях. Проблемът там е идеологически, тъй като няма на какво да стъпим... " Български напредък " и Стефан Янев са се декларирали. Само че математически без " Възраждане " не можем да създадем държавно управление. Затова и тези неутрални хора - Плевнелиев, Мони Паси ги избрахме, за можем да подпишем един документ за почтени политики, по които можем да намерим единодушие и да прекараме страната през рецесията ", означи той.

 

" Машините са пипани 100%. Аз се надявам ЦИК през днешния ден да ме опровергае и да позволи на компютърните експерти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, с цел да нямаме тези подозрения. 70 000 да отидат до урните единствено и единствено с цел да натиснат копчето: " Не "... 70 000!, " разяснява още Борисов.

" Прокуратурата не е инструмент да ни сдобрява с политическите партии. Тя си има своя работа. Нека отворят и да кажат дали е по този начин или не е - 70 000 души са си зарязали почивката и отишли единствено и единствено да кажат " Не ". Нека ни опровергаят ", съобщи той.

Бойко Борисов посочи, че контактната група с Плевнелиев и Паси е подготвена на диалози с Политическа партия.

" Грешката на всички е, че още веднъж почват да приказват предизборно. А изборите са съревнование. Което като свърши и народът се произнесе, партиите би трябвало да намерят метод да ръководят. Ако се произведат нови избори, какво? Пак същото ще се получи. Само че народът ще бъде доста зле. Затова ние им споделяме - поставете си изискванията на тази контактна група и през нея да преговаряме. Аз в ГЕРБ даже не мога да намеря хора, които да договарят. Защото ги ненавиждат. Делян Добрев ми споделя - ще си отрежа ръката, в случай че би трябвало да отида да договарям, " изясни още водачът на ГЕРБ.

 

Борисов се пошегува, че се е отказал да бъде народен представител, с цел да може да го арестуват " Да ме арестуват - тъй като това е най-важното в програмата на Политическа партия ", съобщи той.

Относно " българската диря " във гърмежа на Кримския мост, той означи, че службите ще проверяват случая.

Той сподели образно и " друга опорка на Промяната, която е рухнала " и изясни аргументите за инфлацията и спада на Брутният вътрешен продукт: " Ето - прочетете - по кое време е била България по-добре - при ГЕРБ или при Промяната? Когато обстоятелствата приказват, и те си мълчат. Затова е най-добре да спрат предизборното говорене ".

" Защо не питате - деска теглите 200 милиона? На 4% рента. Защо? Асен Василев докара да не ни имат вяра. Да не костваме нищо! А вие, госпожо, ме питате за депутатството. Питайте ме за какво тръгваме надолу ", разяснява той.

 

Запитан дали е вярна тезата, че " държавното управление минава през " Български напредък ", той отговори: " Аз съм работил в обединения. Но разликата сред първия, третия, четвъртия беше 100 депутата. Как дребна партия, определена с гласове по-малко от разликата сред нас и Политическа партия, по какъв начин Стефан Янев ще пристигна и желае от огромните партии поддръжка за политики? Колкото и да не ни харесва, Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България, Движение за права и свободи, Стефан Янев - разнообразни политики, с които да минем зимата ".

 

Борисов съобщи, че Осман Октай, който съобщи пред Сашо Диков, че ГЕРБ са предложили 10 млн. за поддръжката на " Български напредък ", е за съд.

" Ти ми цитираш Осман Октай и аз ти давам отговор, че този човек е за съд. И това не е правилно. Пак споделям - с " Възраждане " по-лесно би се работило. Но нито те биха отстъпили от техните позиции - Еврозона, Европейски Съюз, НАТО... ", изясни Борисов.

На въпрос кой ще бъде министър председател, Бойко Борисов съобщи: " В момента има над 200 индивида, които са подготвени да бъдат министър председатели. След Кирил Петков всеки би могъл да е министър председател ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР