Този град ми носи успех. Вече втори път взимам титлата

...
Този град ми носи успех. Вече втори път взимам титлата
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Всеки ден мечтая да стана олимпийски шампион

" Този град ми носи триумф. Вече повторно взимам купата в този град. " Дойдох, видях и победих! " - неслучайно тези думи са казани в Рим. На мен ми въздействат очевидно. Рим е сполучлив град за мен! При мъжете би трябвало да си по-изграден, да имаш тактичност, жанр на игра. Много по-трудно е при мъжете, само че юношите имат огромно мечтани, напън, по-амбициозни са. Навсякъде би трябвало да си квалифициран. Ако не си, няма да станат нещата. Съперниците би трябвало да се настроят по-така. Все отново сме известна фамилия в битката ", сподели той в предаването " Тази заран " по.

Едмонд е наследник на двукратния олимпийски първенец Армен Назарян, само че неотдавна той разчита на нов треньор - Емил Иванов.

Снимка: www.bul-wrestling.org

" Баща ми този път гледаше от трибуните, викаше. Аз го чувах. Това ми оказва помощ и ме стяга. Повече чувам треньора, само че когато той вика, аз някак си се разсънвам и групирам спортна завист на тепиха. Знам му викането от у дома. По-емоционален е. Когато викне, аз живвам. Казва ми " Давай напред! ". Той не умее по-спокойно да изяснява, желае да направя това, което той мисли. Треньорът ме е виждал и знае по какъв начин да ми изясни всичко. Когато татко ми се радва, като че ли лети ", сподели той.

Новината за Еди е, че към този момент е избрал и пътя си отвън битката. Той е признат да учи право в Нов български университет.

" Успоредно с моята спортна кариера не спирам да мисля и да модернизирам моето развиване. След сполучлив изпит мога да кажа, че съм горделив студент по право в Нов български университет. Това ме построява като персона. Ще вървим с книги по лагерите! Аз избрах този път и ми е забавно. Спортът е до време. Няма по какъв начин да си цялостен живот в спорта. След него човек би трябвало да има интерес, други занимания ", сподели Назарян.

Ясна е и най-голямата фантазия на бореца - олимпийска купа. А у дома татко му, който победи на Игрите в Атланта и Сидни, е огромният образец по какъв начин се реализира този триумф!

" Най-голямата ми фантазия и цел е да стана олимпийски първенец. Всеки ден мисля за нея. Давам всичко от себе си. Мечтая го от дребен, когато разбрах какви медали има от татко ми, от всички, с които съм общувал. Този орден го желая от вътрешната страна. Не ми доближава още физическа мощ, тъй като аз не съм израснал изцяло. На такава възраст съм, че към момента не съм построен като физиката. Но тактиката я разбирам, имам опит, имал съм надпревари. Остава единствено с времето да очаквам да се развия изцяло и мисля, че няма да имам проблем ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР