Този февруари няма да е лишен от романтика и страст,

...
Този февруари няма да е лишен от романтика и страст,
Коментари Харесай

5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през февруари 2020

Този февруари няма да е лишен от романтика и пристрастеност, изключително в дните към Деня на влюбените. Планетата на любовта Венера влиза в Овен на 7 февруари и остава в режим " горещи страсти “ чак до 4-ти март, а съчетанието им разсънва предпочитание за флирт и любовни случки. Представителите на пет зодиакални знака обаче ще са изключително настроени за горещи мигове спрямо останалите.
Oвен
През февруари овните са в същински любовен разцвет. От 7 февруари до 4 март планетата на любовта Венера ще се движи през вашия знак, драги Овни, дарявайки ви с чувствена половост, която няма по какъв начин да остане незабележима за останалите. Ако сте несемейни, настава интервалът, през който ще получите повече внимание от евентуални сътрудници. Звездите ще изпратят някой на пътя ви, с който е доста допустимо да споделите красиви и дълготрайни усеща. В случай че към този момент се срещате с някого, очаквайте самопризнание за същинска обич и голям брой прояви на любов. Имате ли постоянна връзка, то тя може да ви донесе новина за най-хубавото – скорошна поява на нов член в фамилията.
Лъв
Лъвове, през февруари ще може да си върнете вярата в любовта. Под въздействие на Пълнолунието в знака ви на 9 февруари ще изпитвате потребност да разкриете възприятията си пред някого, без да се замисляте изключително за отсрещната реакция. Не се тормозете, звездите са благосклонни към вас и ще ви оказват помощ освен да изразите красиво страстите си, само че и да спечелите сърцето на индивида, който ги е провокирал. Семейните лъвове могат още веднъж да разсънят огъня във връзката си, обръщайки повече внимание на половинката си. Бъдете склонни и на повече взаимни отстъпки в връзките с колегата, а той ще ви се отблагодари уместно.

Дева
Силни страсти чакат и представителите на зодия Дева през втория месец от 2020-та година. Ако сте самотни, това е на път да се промени. На 16-ти февруари Марс ще раздвижи любовния ви аспект, обвързван с удоволствията и насладите. Ще изпитвате мощно предпочитание за скотски удоволствия и ще имате късмет да ги осъществите. Ако към този момент сте обвързани Деви, под въздействие на ретроградния Меркурий, съществува риск за краткотрайно напрежение с колегата. Не се тормозете, тъй като Новолунието на 23-ти февруари ще ви помогне освен да изгладите компликациите, само че и да укрепите връзката си и да я извършите по-силна след като и да е било. Месецът е и удобен за подписване на брак или най-малко за подготовката за този популярен ден.
Скорпион
Скорпиони, вие ще сте измежду зодиите, които ще почувстват позабравеното пърпорене на пеперуди в стомаха през този месец. Бъдете деликатни обаче, тъй като звездите предсказват, че ненадейно избухналият огън ще е към човек отвън фамилията и връзката ви, в случай че сте в такава. Съществува огромен риск да се оплетете в любовни афери, които да разклатят основите на брака ви и даже да го прекратят. Съветваме ви да се опитате да угасите пристрастеностите, тъй като рискувате да загубите доста. До себе си имате хора, които ви поддържат и обичат същински, само че сякаш сте не запомнили този факт. За самотните представители на зодията, това може да е месецът, през който най-сетне ще срещнете специфичния човек в живота си. В търсенето може да ви оказват помощ близки другари или сътрудници, които ще ви срещнат с завладяваща за вас персона.
Водолей
Истинско споделено благополучие с колегата чака Водолеите през февруари. Благодарение на превъзходното пълнолуние в бранша на партньорството вашата половинка освен ще ви накара да се чувствате специфични и обожавани, само че и ще ви подсети, че любовта е предопределена, с цел да прави хората щастливи и да ги усмихва. С други думи, благи водолеи, сърцето ви ще бъде цялостно с любов и в случай че имате някой специфичен, човек с който да я споделите, сигурно ще се почувствате блажен. Ако към момента сте необвързани, е допустимо да започнете да се питате по кое време ще намерите индивида, с който да полетите на крилата на любовта. Ретроградният Меркурий ще докара голям брой към хора към вас през този месец, само че нито един от тях няма да ви заплени задоволително. Не губете религия - когато любовта има за цел да дойде, нищо не може да я спре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР