"Тоя човек никой през годините не го е търсил сериозно",

...
"Тоя човек никой през годините не го е търсил сериозно",
Коментари Харесай

Скандални разкрития за укривалия се 6 години собственик на бус - убиец

"Тоя човек никой през годините не го е търсил съществено ", разяснява притежателят на апартамент в блок "Възраждане ", където е адресът на Едноличен търговец "Ем Си Ай-Слави Славов ", посочен в комерсиалния указател. Славов бе разгласен за търсене преди 6 година като притежател на рейса "Чавдар ", който погуби 18 души в местността Бакаджика на 28 май 2009 година

Според жителите на Ямбол до ареста се е стигнало изцяло инцидентно, написа "Телеграф ".

Това, че предприемачът е напуснал страната и се е открил при дъщерите си в Чикаго, било "димка ", пусната за илюзия на околните на починалите и ранените по време на националния тракийски събор, с цел да не претендират те за компенсации, твърди още притежателят на жилището.

По думите му най-малко два пъти през миналите години Слави Славов е бил "мяркан " от съкооператори в Ямбол, подавани били и сигнало до Министерство на вътрешните работи, само че нищо не е последвало. "Този човек е към този момент на 70 години, което значи, че от най-малко 5 година е получил правото на пенсия и нищо чудно тя да му е била изплащана по някаква банкова сметка.

Би трябвало да има персонален доктор, на тази възраст болесттите не са изключение и несъмнено го е търсил най-малко за рецепта. Фирмата му съгласно Търговския указател не е закрита, в случай че и последните оповестени актове да са от 2009 година При задържането в гр. Стамболийски е показал настояща персонална карта, карал е кола, значи е имал брошура.

Имало е най-малко 5-6 разнообразни благоприятни условия при мъничко изпитание да бъде открит не при "рутинна инспекция ", разяснява пенсиониран към този момент дълготраен издирвач от системата на Министерство на вътрешните работи, който избира да остане неизвестен.

Мъжът задава и разумния въпрос за какво името на Славов по този начин и не се е появило измежду търсените от Интерпол, откакто се знае, че има дъщери в Съединени американски щати и съгласно мълвата е при тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР