Той завършва международен мениджмънт, но страстта му остава кулинарията. 31-годишният

...
Той завършва международен мениджмънт, но страстта му остава кулинарията. 31-годишният
Коментари Харесай

Елиас Абуд от MasterChef показва как се приготвя Бенто бокс

Той приключва интернационален мениджмънт, само че пристрастеността му остава кулинарията. 31-годишният Елиас Абуд е един от последните участници, напуснали кулинарната надпреварва. Любовта му към готвенето пламва като дете още в Ливан, а през днешния ден готви в ресторанта на началник Петър Михалчев, където е стажант.

Елиас ни демонстрира по какъв начин се подготвя Бенто бокс. Той съдържа японски омлет, пържени зеленчуци и скариди, ориз, темпура, сашими и катцо буши.

„ За мен готвенето е пристрастеност и обич. Като стюард обиколих целия свят и доста ми хареса кухнята в Тайланд, Япония, Китай... Когато пътувам, не преглеждам забележителностите, а следя по какъв начин локалните готвят “ – споделя Елиас пред камерата на " Тази събота и неделя ".

За него присъединяване в MasterChef е сбъдната фантазия и той е признателен за добития опит. В надпреварата най-вече са го затруднили десертите.

На днешния празник Цветница той ще поздрави приятелката си Цветелина, с която се надява да основат хубаво семейство дружно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР