Той я заслужи, след като си позволи да покаже на

...
Той я заслужи, след като си позволи да покаже на
Коментари Харесай

”Златен скункс” за Кошлуков заради средния пръст

Той я заслужи, откакто си разреши да покаже онлайн в ефира на публичната телевизия междинен пръст.

Кошлуков одобри с ненаситност "Златния скункс " и призна, че той е изцяло подобаващ и че е направил неточност.

"Дължа опрощение на всички фенове. Просто не овладях страстите си поради нападението над наши сътрудници ", изясни шефът.

"Нападението " в действителност беше митинг пред постройката на Българска национална телевизия от протестиращи в отбрана на Пирин, които се възмутиха по какъв начин се отразяват тези събития. Един от стачкуващите посочил междинен пръст, чували се и обидни възгласи към репортера, което предизвикало Кошлуков.

Заради последвалия скандал и настояването на три партии да подаде оставка - "Зелените ", "Да, България " и АБВ, генералният шеф на малкия екран Константин Каменаров съобщи, че Кошлуков ще бъде осъден и ще се извини обществено.

Така, през вчерашния ден вечерта, Кошлуков се извини от ефира на същото предаване - "Още от деня ", с думите:

" Дължа опрощение за неприличния жест , който направих. Първо, тъй като аз съм лице на Българска национална телевизия и не мога да слизам до равнището на тези хора, само че второ, тъй като имам задоволително опит като водещ - от години съм пред екрана и би следвало да се притежавам по-добре. Съжалявам в действителност за това, което стана, няма да се повтори повече, само че би трябвало да прибавя, че в случай че още веднъж някой нападне мои сътрудници, аз още веднъж ще отвръщам ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР