Той й дал 5 000 лева, които изпълнителката използвала, за

...
Той й дал 5 000 лева, които изпълнителката използвала, за
Коментари Харесай

Динко броил 5 бона на Дебора, за да се съблече гола

Той й дал 5 000 лв., които изпълнителката употребила, с цел да осъществя новия си план. В знак на признателност за щедростта му, тя го поканила да взе участие във видеото към парчето, което е отдадено на злобарите, които я унищожиха след присъединяване й във „ ВИП Брадър “.

След приключването на формата непрестанно се шушука, че сред ямболията и Дебора има освен това от другарски благосклонности. Все още обаче липсват доказателства и не можем да бъдем изцяло сигурни в разнасящата се клевета, писа " БГ Днес ".

Новата ария на Дебора се споделя „ Луд си по мен “. В лентата тя се е облякла предизвикателно и върти секси дупе по боди с прашка и жартиери. После маха непотребните облекла, остава по сутиен, а след това и без него.

При монтирането на клипа са позволили гаф – на един от фрагментите, на които тя се съблича, лъсва зърното на Дебора. После брюнетката остава напълно гола, а по нея се стича неоново-светеща багра.

После певицата се появява с трета визия – сако на голо и кърпа върху главата. Стайлингът й е изкопиран от последната сбирка на „ Версаче “. Великата Наоми Кембъл лъсна на корицата от октомврийския брой на списание „ Вог “се появи пременена по същия метод.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР