Той уточни, че са призовали за поставяне на нормалността в

...
Той уточни, че са призовали за поставяне на нормалността в
Коментари Харесай

След срещата между ДПС и ИТН: Повечето идеи съвпадат

Той посочи, че са призовали за слагане на нормалността в политиката и демокрацията и държавният уред да не се употребява като бухалка против жителите и бизнеса. „ Няма да предлагаме и не желаеме да предлагаме министри, само че персоналният състав също е от голяма важност “, добави Карадайъ.

„ Подкрепа от тях не сме търсили, нито те са ни предложили хора, нито щяхме да ги приемем “, съобщи след срещата Тошко Йорданов от " ИТН ".

Припомняме, че най-голямата парламентарна партия Има Такъв Народ в петък стартира договарянията за съставяне на държавно управление. Те изпратиха предложения за диалози до всички парламентарно показани партии без ГЕРБ. Първата им среща беше с " Демократична България ". Двете партии обявиха, че имат задоволително общи политики и биха могли да работят дружно. Те дефинираха разговора си като градивен и оповестиха, че са сближили позициите си.

В събота „ ИТН “ посрещнаха за диалози представители на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ и „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР