Той смята, че засега най-много върви кадровата реформа. ДоБрев прогнозира,

...
Той смята, че засега най-много върви кадровата реформа. ДоБрев прогнозира,
Коментари Харесай

Кирил Добрев като политолог: Не са минали 100 дни, а говорим за избори! Върви само кадровата реформа

Той счита, че към този момент най-вече върви кадровата промяна. ДоБрев предвижда, че Демократична България ще напусне обединението, в случай че Народното събрание не гласоподава оръжия за Украйна.

" Мога да ви подсигурявам, че Българска социалистическа партия ще стои в министерските кресла даже откакто министър председателят си подаде оставката. Българска социалистическа партия ще остане непременно в това държавно управление каквото и да се случи, подсигурявам ви го ", безапелационен бе Добрев по bTV.

" Това държавно управление и хората са две паралелни вселени. Ако слушаме премиера, всичко е цветя и рози, в случай че питаме хората всичко е поскъпнало пъти ", съобщи пред бТВ изключеният от Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

" В началото всичко звучеше ужасно, в този момент виждаме, че министрите са някакви феодали с феодални владения и почнаха да се карат между тях. Едни партийни фрагменти бяха заменени с други партийни фрагменти и остана чувство за непрофесионализъм, да не кажа самоинициатива ", разяснява той. Според него, това ускорява несигурността у хората.

" Възраждане " изтегля твърдото ядро на Българска социалистическа партия и на идващите избори ще ги изпревари.

По думите му е изключен от Българска социалистическа партия " със период от една година " и съобщи, че през декември още веднъж ще подаде молба за приемане в партията.

" На учредяването на партията на Янев ще забележим какъв брой хора близки до Радев ще има в екипа му ", сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР