Той ще ви подскаже дали вървите в правилната посока.С един

...
Той ще ви подскаже дали вървите в правилната посока.С един
Коментари Харесай

Един въпрос, който показва какви са отношенията ви с половинката

Той ще ви подскаже дали вървите в вярната посока.

С един въпрос можете да си отговорите дали да връзките ви с половинката са се трансформирали към по-лошо или може би щастливият край не е по никакъв начин надалеч.

Всички връзки си имат своите падения и възходи. В един миг връзките ни с половинката стават по-трудни от преди и елементарно можем да изгубим визията си за това какво желаеме и кой сме самите ние.

Джон Готман, психолог и създател на личен институт , приказва за това по какъв начин връзките сред двама влюбени могат да се трансформират. Той съветва доста двойки и им оказва помощ да преодолеят компликациите и да си възвърнат обичта един към различен.

Според него обаче първата стъпка в този развой е равносметката. Наистина не всяка връзка може да бъде избавена, просто тъй като тя не е вярната за нас в този миг. Начинът, който той употребява, с цел да реши дали двойката към момента има късмет, е доста обикновен – двамата би трябвало да отговорят на един въпрос.

“Ако кажеш на себе си от предишното, този, който беше преди връзката с половинката си, за това какви са връзките ви в този момент, щеше ли да си благополучен с казаното? ”

Според Готман този въпрос е толкоз ефикасен, тъй като ни кара да се замислим от гледната точка на самите себе си, не на тези, в които сме се трансформирали след дългите години връзка. Много постоянно хората се трансформират в хода на връзката и изгубват визия кои са самите те. Женят се, имат деца, занемаряват връзките си и даже външния си тип – и по този начин постоянно се оказва, че тези неща са провалили връзката.

Но в действителност е доста значимо да запазим част от себе си непокътната. Ако загубите това, в което се е влюбил сътрудникът ви, връзките няма по какъв начин да не се трансформират – по същия метод, както би се случило, в случай че вие забележите фрапантната смяна в половинката си.

Затова идващият път, когато се чудите на къде вървите с обичания си – просто се попитайте този елементарен въпрос, попитайте и него. След това сами ще знаете дали всички старания си костват.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР