Той съществува повече от 5000 години и се различава от

...
Той съществува повече от 5000 години и се различава от
Коментари Харесай

Вижте каква зодия сте според този индийски хороскоп, който съществува от повече от 5 хиляди години. Точността му ще ви изненада

Той съществува повече от 5000 години и се разграничава от елементарния астрологически ред, тъй като е формиран освен от Слънцето, само че и от други забележими звезди. Маймуна, слон, тигрица или елен. Потърсете своя „ нов ” знак по датата на раждане.

Мангуста (11-23 януари)

Склонни сте да идеализирате нещата от живота. Както и хората, които познавате и с които поддържате връзка. Трудно се доверявате. само че давате всичко от себе си, с цел да се реализирате в работата.

Маймуна (24 януари – 5 февруари)

Може и да изглеждате безразлични или студени, само че сте с нежна душа. Работите на драго сърце над себе си и постоянно строите огромни проекти. Всички познати ви се възхищават на възприятието за комизъм.

Лъвица (6-18 февруари)

Харизматични и красноречиви. С изявени лидерски качества. Добри по душа, подготвени да помогнете на всеки, даже на чужд. Животът постоянно е обвързван с щедрост. Лесно се обиждате.

Кон (19 февруари – 3 март)

Търсите принца или принцесата на бял кон, с цел да се влюбите за цялостен живот. Работата е на втори проект. Държите постоянно да сте самостоятелни, по тази причина постоянно работите на две места.

Лъв (4-16 март)

Артистични, прочувствени и темпераментни. Като същински магнит за противоположния пол. Отдадени сте на половинката си. Живеете за мига.



Крава (17-30 март)

Идеално да контролирате възприятията и страстите си. Знаете какво желаете от живота и от всяка неточност си вадите поука, с цел да не я повторите. За вас е значимо да се усъвършенствате и да научите нещо ново за себе си. Мъдри и търпеливи.

Слон (31 март – 12 април)

Търпеливи и великодушни. Обикновено не се хвалите с положителните си каузи, макар че ги правите постоянно. Заради несигурността си, постоянно представителите на този знак наподобяват ревностни и неуверени.

Кон (13-27 април)

Тези хора се отличават с уменията си за връзка и предпочитание за триумф. Винаги са в търсене на себе си и постоянно нямат съответна цел. Трябва им по-силна половинка, с цел да обуздаят свободолюбивият си темперамент и открият себе си.

Слон (28 април – 10 май)

Амбициозни и доста издържливи. Изглежда, че можете да се справите с всяко предизвикателство, колкото и невероятно да наподобява то. За стабилността е преди всичко – както в работата, по този начин и в връзките с хората. Големи ревнивци.



Овца (11 – 24 май)

Спокойни, само че в това време и доста темпераментни. Лидери в кариерата си, в персоналния си живот постоянно свирят втора цигулка. За да спечелите сърцето им, ще би трябвало да положите доста старания.

Змия (25 май – 7 юни)

Представителите на този знак може би са най-чувствителни от всички. Интелигентни, с положителни обноски. Трудно обичат. Понякога прекалено много идеализират връзките си с колегата и постоянно изпитват незадоволеност малко по-късно.

Змей (8 – 20 юни)

Модел за подражателство. Те не зависят от мнението на другите. Обичат да учат и да се самоусъвършенстват. Те са мъдри по природа, само че и внимателни в персоналния си живот. Представителите на този знак мислят 100 пъти преди да отрежат нещо.

Куче (21 юни – 5 юли)

Не си представяте живота сами и постоянно желаете да сте обградени от обичани хора. Имате много моменти на наслада и горест. С аналитично мислене. Много мъдри.

Котка (6 – 19 юли)

Представителите на този знак са тактични. Едва ли има хора, които да не ги желаят в живота си. Имат вродена вътрешен глас. Шумните празненства и компании несъмнено не са тяхната буря.


Гарван (20 юли – 1 август)

Свикнали сте постоянно да разчитате на себе си. Не се оплаквате, не обичате да ви съжаляват. Твърде прочувствени.

Пума (2 – 15 август)

Това са едни от най-противоречивите знаци в целия индийски хороскоп. Имат потребност от непрекъснато удивление и насърчаване.

Мишка (19 – 29 август)

За вас е доста значимо да постигнете материално и обществено богатство. Обичате лукса, удобството и комфорта. Обичате и да контролирате нещата.

Плъх (30 август – 12 септември)

Представителите на този знак са консервативни, рационални и рационални. Ако би трябвало да избират сред работата и фамилията – несъмнено биха избрали второто.

Бик (13 – 25 септември)

Спокойни и непоклатими. Но от време на време от вътрешната страна са като вулкан. Супер консервативни и от време на време - неуверени. Имат потребност от лоялна половинка.

Бивол (26 септември – 9 октомври)

Харизматични и добродушни. В същото време са склонни да трансформират постоянно настроението си. До тях безусловно би трябвало да има човек, който е подготвен да ги схваща и приема такива, каквито са.

Тигрица (10 – 22 октомври)

Обичат да са център на вниманието. Те са харизматични и се изправят против трудностите на живота без боязън. Обожават приключенията. Душата на компанията.

Биволица (23 октомври – 5 ноември)

Родените на тези дати са ярки и самостоятелни. На първо място за тях са славата и триумфа. Готови са да се трудят интензивно, с цел да станат най-хубавите в своята област. И въпреки всичко за множеството представители на този знак преди всичко е фамилията. Наистина се нуждаят от поддръжката на своите близки.

Тигър (6 – 18 ноември)

Представителите на този знак се смятат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да реализират задачата си те може да не спят и да не ядат. Ако съумеят да намерят баланс, животът им ще бъде доста по-лесен.

Елен (19 ноември – 1 декември)

Често тези хора са увлечени от духовни практики. На външен тип наподобяват радостни и оптимистично въодушевление, само че единствено тъй като обичат да показват оптимистичната си страна пред останалите.

Сърна (2 – 14 декември)

Тези хора са амбициозни. Важно за тях е непрекъснато да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на волята си, постоянно получават това, което желаят. Не търпят интриги и даже с противоположния пол споделят намерено и откровено. За тях половинката им би трябвало да е привлекателна освен външно, само че и вътрешно.



Леопард (15 – 27 декември)

Тези хора са общителни и отзивчиви. Изглежда, че могат да се впишат във всеки един тим и да се пласират и развиват във всеки един бизнес. Винаги им е забавно да поддържат връзка – цялостни са с нови хрумвания и съумяват да вдъхновят всеки. Също по този начин те са доста лоялни и отдадени на приятелите си.

Горила (28 декември 10 януари)

Представителите на този знак се отличават със храброст и увереност. Те са правилни на идеалите си и постоянно имат мнение по даден въпрос. Консервативни, търсят един сателит за цялостен живот.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР