Той разруши малкото функционираща демократична държавност в България и построи

...
Той разруши малкото функционираща демократична държавност в България и построи
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Няма как да подкрепя кабинет с участието на ГЕРБ

Той унищожи дребното функционираща демократична държавност в България и построи Турски Поток за Путин, което направи в огромна степен допустима войната в Украйна, а България с този газопровод е част от тази война на страната на Москва.
Милиарди бяха ограбвани всяка година от Лукойл и Газпром, а делото за АЕЦ “Белене ” беше изгубено съзнателно в персонална изгода на дясната ръка на Путин в лицето на Сергей Кириенко.

 

1 милион българи са мъртви в бедност и липса на грижа, избягали и неродени по времето на царуването на Бойко Борисов.

Съдебната система към момента е в ръцете на садисти с помощта на Борисов, а 8 българи са глобени за корупция в изключително огромни размери от Съединени американски щати и Англия, като всички са свързани с Бойко Борисов.

 

Дори Румен Овчаров беше държан от Бойко Борисов представител на страната в Лукойл, а другото глобеното лице Александър Николов беше персонално обвързван с Бойко Борисов. За Владислав Горанов, какво да кажа или за глобените от Движение за права и свободи?
Да приказвам ли за персоналните връзки на Илко Желязков с Бойко Борисов и по какъв начин Теменужка Петкова персонално ми сподели, че Илко Желязков бил над нея, а тя беше министър по това време? Шеф на ръб на енергийно сдружение над министърът????

 

Десетки милиарди са откраднати в България по времето на Бойко Борисов, а страната се въргаля безпомощно в краката на нарушителите и русоробите.

Румен Радев наследи всичко това и го доразви в едноличен режим, който слугува на диктатурата в Москва и въобще не съм не запомнил, че Асен Василев и групата му не се появи от нищото доведена от Радев, а е артикул на гербаджията Росен Плевнелиев.

 

Какви хора сте вие, които гласувате за ГЕРБ и нямате срещу ГЕРБ дружно с Движение за права и свободи да фалшифицират изборите?

Няма да направя никакъв компромис със себе си и в никакъв случай при никакви условия няма да работя с хора на ГЕРБ, Движение за права и свободи и другите партии на корупцията и руснаците.

 

Мен ме интересуват хората, които гласоподаваха, даже и наивно с вяра за смяна против ГЕРБ, интересуват ме тези 108 хиляди дали своят вот, че не поддържат никой, както и ме интересуват тези 60% отказали да гласоподават.

 

70% от българите се оказва не са негодници и русороби.

Макар смазани в бедност и обърканост, те са почтени хора и отхвърлиха да се продадат и предадат на корупционерите, глобените, русоробите и олигарсите.

Това ми дава възприятие на горделивост, че съм българин!!!

 

Благодаря ви почтени хора!!!

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР