Той публикува своя позиция, чрез която съобщава още, че ще

...
Той публикува своя позиция, чрез която съобщава още, че ще
Коментари Харесай

Политологът Станислав Бъчваров подкрепя Димитър Янков за кмет на Средец

Той разгласява своя позиция, посредством която оповестява още, че ще бъде претендент за общински консултант в странджанската община от листата, поведена от Янков

Опозиционерът от Съюз на демократичните сили Димитър Янков ще бъде претендент за кмет на община Средец на локалните избори тази есен. Това разгласи в своя Facebook профил политологът Станислав Бъчваров. Той разгласява своя позиция, посредством която оповестява още, че ще бъде претендент за общински консултант в странджанската община от листата, поведена от Янков, който е актуалният Директор на ДГС-Средец и поради работата си там и в Общинския съвет се употребява с голям престиж в града и кандидатурата му не е изненада.

Станислав Бъчваров е от дейните младежи в Средец. Той е на 26 години, само че към този момент е почнал своя път, по обучение е социолог и политолог, все още работи в ИСУК Контекст - Институт за стратегическо ръководство и връзки, който се занимава основно с проучвания на студентите. Бъчваров е роден и израснал в Средец, приключил е междинното си обучение в ПГЧЕ „ Васил Левски “ в Бургас, след което става бакалавър по социология и магистър по политология от Софийския университет „ Св. Климент Охридски ”. Още като студент практикува по специалността си. Научните му ползи са свързани с конструирането и въздействието на публичното мнение в политиката. Асоцииран член е на Студентски клуб на политолога. Автор е на публикации, свързани с вътрешната политика на страната.

Към момента той е главен коментатор на политическите настройки по време на зачестилите предизборни акции в страната ни.

„ Посрещнах с задоволство новината, че инж. Димитър Янков ще се кандидатира за кмет на община Средец! Затова декларирам, че на локалните избори моят глас ще отиде за Димитър Янков! Надявам се вашият също.

Подкрепям го освен на думи. Заставам един до друг с него и разгласявам, че ще се кандидатирам за общински консултант от неговата листа.

Това е най-отговорният и образован управленец, който познавам. Човек с действително минало и настояще като шеф и общински консултант, с каузи плод на дългогодишни старания и неизменност. За образец, едно от тях – опазване и развитие  на общинската ни болница – негов приоритет от 2012 година насам.

Г-н Янков, за мен е чест да застана до Вас “, написа Станислав Бъчваров.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР