Той призна, че има вариант да оглави друг реалити формат

...
Той призна, че има вариант да оглави друг реалити формат
Коментари Харесай

Джино ще съди Супер Ганьо

Той призна, че има вид да оглави различен реалити формат – „ Милионер търси брачна половинка “. Не пропусна да захапе съперника си Динко. Ловеца на бежанци упрекна Биг Брадър, че е нагласил успеха на Джино, с цел да му вдигне рейтинга за ново предаване,в което се чака Джино да взе участие или да е водещ.

„ Вярно е, че имам такива оферти, само че те нямат нищо общо с финала на „ Биг Брадър “. Динко сподели лъжи в ефир, за което моите юристи са алармирани. Сестра му подкупва хора в Чикаго да приказват какви ли не нелепости за мен и това излезе в народен ефир! Никога по никакъв метод не е имало запис, на който Дейна да приказва, че й дължа пари. Истината излезе на екрана, когато тя пожела да приказва и застана с лицето си. Всичко останало е спекулации “, съобщи ядосани Бианкалана.

В-к „ България Днес “ обаче пази запис с диалог с Дейна Бианкалана, след визитата й в България през 2016 година Тогава тя удостоверява думите на Динко, че Джино й дължи пари, само че е разочарована, че историята е била оповестена във вестника. Дейна твърди, че не е обезпокоена, тъй като всичко, което е написано, е истина, само че не обича да приказва зад тила на хората, които познава. По същото време Дейна разгласява и фотоси в профила си, качена на АТВ-то на Динко, както и къси видеоклипове от вечерите в ямболските механи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР