Той припомни, че вота на недоверие, който БСП внася, е

...
Той припомни, че вота на недоверие, който БСП внася, е
Коментари Харесай

Ключови министерства се управляват от ДПС, а ГЕРБ са изпълнители


Той напомни, че вота на съмнение, който Българска социалистическа партия внася, е за корупция. Според него вдигнатият пестник на президента е пестник против мафията.

Никъде по света мафия не се отстранява с глезене с перце. Тя заслужава пестник, изясни социалистът. Народният представител от левицата съобщи безапелационна поддръжка за настояванията на младите протестиращи. Младите хора желаят оставката на Борисов. Те желаят да живеят като младежите в другите страни от Европейския съюз, добави Гечев.

По думите муБългарската банка за развиване, финансирана от българските данъкоплатци, финансира олигарсите на България. Има няколко огромни крокодила, които обикалят към нея. Това не са дребни и междинни предприятия. Това са компаниите на Пеевски и на другите олигарси. Потоци от пари текат към компаниите и обръчите на Движение за права и свободи и ГЕРБ, разяснява още Гечев.

По неговите думи 700 млн. лева са били откраднати от българския поданик, а виновен за това е министър Горанов, който обстоятелствата и българският народ показват като министър на Движение за права и свободи.

Парите текат в избрани направления и българският народ по тази причина е излязъл на улицата. От ББР се крадат стотици милиони, от хазарта също, съобщи социалистът.

Въпросът е за какво ГЕРБ извади студения запас от държавното дружество „ Марица-изток 2 “. „ Марица-изток “ 1 и 3 са на американците. ГЕРБ безочливо вадят от държавната Топлоелектрическа централа запаса и го дават на Ахмед Доган. И след това настояват, че той не го ръководи, уточни един от проблемите Румен Гечев.

Българският народ желае нови избори. Защото не може министър председателят Борисов, който е злепоставен в страната и в чужбина, който го въртят на дребния си пръст Движение за права и свободи и даже не може да се съгласи за три оставки с съдружния си сътрудник, да избавя България от рецесията. Обществото не желае да го ръководят мафиоти. Така че, в случай че обичат, ГЕРБ да си отиват, да се видят в огледалото и да се готвят за идващите избори, приключи Румен Гечев.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР