Той припомни, че бяха изпратени покани до всички партии, представени

...
Той припомни, че бяха изпратени покани до всички партии, представени
Коментари Харесай

Кметът Терзиев с втори опит: Отново кани партиите от СОС на разго...

Той напомни, че бяха изпратени предложения до всички партии, показани в СОС. Текстът на всяка една покана е бил идентичен, уточни кметът.

 

" Темите също бяха ясни авансово и не е излизано отвън тях. Те бяха какви са целите, които всеки един си показва, че би трябвало да бъдат осъществени в един мандат, с цел да стартираме от това какво ни сплотява.

 

Второто нещо беше кои са значимите неща за всяка партия, които да бъдат застъпени в идващия бюджет ", сподели Терзиев.

 

Третото е тематиките, по които партиите биха показали водачество, с цел да залегнат като политики ", изясни той, съобщи Българска телеграфна агенция. 

 

" Чак след разискването на тези точки, трябваше да приказваме за избор за ръководител и съставяне на комисии. По последните две точки не е говорено въобще ", акцентира кметът Терзиев.

 

" Разговорите ни с Българска социалистическа партия, " Синя София " и " Възраждане " бяха фокусирани върху първите две точки ", изясни Терзиев. Той добави, че доста би се радвал с тези, които не се е видял, диалозите да продължат.

 

още веднъж бяха направени същите оферти за ръководител на СОС от партиите в Съвета. За поста " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) предложиха Борис Бонев, " Българска социалистическа партия за България " - Диана Тонова. От " Възраждане " предложиха Красимир Гълъбов, а от " ИТН " (ИТН) - Пламен Данаилов. Изборът беше посредством скрито гласоподаване с хартиени бюлетини.

 

След като не съумяха да изберат ръководител с нужните 31 гласа за това, СОС мина към балотаж сред Бонев и Тонова.

 



 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР