Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан

...
Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан
Коментари Харесай

В Дания се карат заради анимация за човечето с най-дългия пенис на света

Той наподобява малко на пластилинено дребосъче: миличък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в демодиран бански костюм: гащеризон на червено-бели райета, написа Дойче веле.
Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да наподобява конфузно или пък да избавя света, в случай че му разрешат. Или най-малко - в случай че Джеймс Бонд му отстъпи мястото си в спасяването на света…
Джони Пишльото, както би могъл да звучи българският вид, към този момент обаче се бори основно с дребните провокации на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро наподобява на една от тези захарни пръчки, които се продават по панаирите. Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а в случай че някое побегне - лови го благодарение на своя пенис и парче колбас. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига знамена, да боядисва стени и въобще - да прави всевъзможни дивотии.
Децата се забавляват, възрастните се карат
Новият анимационен сериал на датската социална телевизия DR явно се приема добре от целевата група - деца сред 4 и 8 години. Шестгодшният Малте, да вземем за пример, споделя, че е доста занимателно: " Джон не е като другите, тъй като има голям пенис, но напряко доста дълъг! ". А седемгодишната Дилара прибавя: " Не е нито срамно, нито... необичайно. На мен ми е просто смешно. ".
Джон Дилерманд обаче разбуни духовете измежду възрастните датчани. Едно от обвиняванията против сериала гласи: този филм е удар върху равенството сред половете. Остри рецензии идват и от редовете на придвижването #MeToo, както и от експерти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той счита, че с дългия си пенис Джон Дилерманд въплъщава един характерен джендър-стереотип. " Да, смешно е, само че все пак съгласно мен е погрешно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква опозиция. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица подозрения, така че би трябвало да се откри и някаква противотежест на Джон Дилерманд ", споделя Грус.
 Датска телевизия прави за деца анимация за мъжа с най-големия пенис в света (СНИМКА) Датска телевизия прави за деца анимация за мъжа с най-големия пенис в света (СНИМКА)
Джон Дилерманд има извънреден като размери и подобаващ за разнообразна приложимост пенис, заради което датският еквивалент на BBC, DR, им...
Абсурдна галактика на комични конфузии
Няма потребност от противотежест, дава отговор Мортен Сков Хенсен, началник на детския ефирен канал. " Това не е стратегия, която изяснява на децата обстоятелствата за човешкото тяло. Това е една неуместна галактика на комични конфузии, в центъра на която е воин с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина ", изяснява Хенсен.
Мортен Сков Хенсен явно вписва анимационния сериал в дългата традиция на публичния ефирен канал, който от много време слага под подозрение всевъзможни табута или напряко ги громи. Та нали таман детският канал от време на време демонстрира фрагменти с всякакви грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри дефекти или особености - единствено и единствено с цел да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои съдбовно изкривени идеали за хубост.
Сега очевидно е пристигнал редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който би трябвало да развесели най-малките. " Смешното е, че става дума таман за пенис ", споделя Хенсен. " Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, само че в това време таман това е, което децата на тази възраст толкоз обичат да вършат. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР