Той препоръча освен това да бъдат поканени представители на екоорганизациите

...
Той препоръча освен това да бъдат поканени представители на екоорганизациите
Коментари Харесай

Гневът На Борисов Смрази Всички! Премиерът Направи На Пух И Прах Ключов Министър Пред Цяла България!

Той предложи също така да бъдат поканени представители на екоорганизациите и да се отговори на всичките им въпроси, с цел да бъдат разсети подозренията им, че ще бъдат нарушени процедури по запазване на природата.

„ Тогава към този момент, с този мотив ще го вкараме другата седмица или когато всички проблематични елементи са изчистени сред двете страни. Това е най-важното нещо. Не желая подозрения и обвинявания за дарове! Четири години! Министърът на екологията имаше време да направи това и тъкмо него да го няма, да си го пази, не ми се вижда обикновено “, сподели министър председателят по време на полемика на днешното държавно съвещание.

„ И на Съвета на обединението, и във всичките наши диалози сме единомислещи за втори кабинков въжен превоз и разногласието не е дали да има втори кабинков въжен превоз или да няма втори кабинков въжен превоз. Единодушни сме, че ски туризмът, изобщо туризмът по нашите планини би трябвало да се развива и да му се дадат такива условия, каквито има и в Австрия, и в Швейцария, и в доста по-развити в това отношение от нас страни. Първото, върху което имам рекламация е, че, министърът го няма, а той е главният, който би трябвало да отбрани този план. Второ, нямаме проект за ръководство на „ Пирин “, който да подсигурява, че не може нищо по тази тематика да се направи в ущърб на природата и съгласно мен това е по-важното. Разсъждавайки единствено върху концесията, в тази ситуация, която, като я няма на уебсайт, обществено, се основават предпоставки за подозрения. Именно това са ми трите искания. И те по никакъв метод няма да попречат, в случай че всичко е наред “, уточни министър-председателят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР