Той прекарал седмица в местността в Босна и Херцеговина и

...
Той прекарал седмица в местността в Босна и Херцеговина и
Коментари Харесай

Чудото Е До България! Най-Древните Пирамиди В Света Пръскат Извънземна Енергия! Ето Снимки

Той прекарал седмица в местността в Босна и Херцеговина и създал електромагнитни, свръхзвукови и инфразвукови записи на долината на пирамидите. Спорред него това, което е разкрил е изцяло необяснимо.

Саволайнен твърди, че има явна връзка сред електромагнитната и свръхзвуковата радиация на върха на Слънчевата пирамида и подземните тунели. Така той удостоверява, че следените тунели и пирамиди са еднакъв обект – те са едно цяло.



Години наред Босненските пирамиди провокират полемики измежду откривателите по целия свят, защото някои отхвърлят да одобряват, че това са пирамиди. Последното изследване освен затвърждава теорията за съществуването на тези пирамиди, само че и загатва, че това може да са най-старите стоящи структури на повърхността на планетата ни.

Данните от анализите сочат, че Босненските пирамиди са на към 29 000 години (+/– 400 години). Установено е,че “ултразвука “, който излъчва Слънчевата пирамида идва с периодичност от 9,3333 Херца, която доближава до 28 3000 килохерца. Нещо повече, енергийните измервания демонстрират, че равнището на йонизация съдържа в себе си 43 000 отрицателни йони, което е с 200 пъти по-високо от междинната централизация. Това значи, че подземните камери излъчват топлота. Тестовете удостоверяват, че не се следят равнища на “негативна радиация “ по скалите на Хартман, Къри и Шнайдер.



Хейки Саволайнен по време на изследванията си във Високо

Възможно е Босненските пирамиди да са един от най – удивителните антични паметници, издигнати от една от дълго време изчезнала цивилизация, населявала териториите на днешна Европа преди 10 хиляди години. Според мнозина, Босненските пирамиди, ситуирани северозападно от Сараево, са най-старите пирамиди, открити на Земята. Слънчевата пирамида е с височина 220 метра като по този начин превъзхожда Великата пирамида в Гиза (147 метра).

Това, което провокира ужас в съзнанието е, че Босненската пирамида на Слънцето има най-точната ориентировка на планетата – с отклоняване 0 градуса, о минути и 12 секунди. Изключителната точност на тази конструкция съответствува с тази на пирамидата в Гиза, която се намира на пресечната точка на паралела и меридиана и разделя планетата на четири равни елементи./novotopoznanie.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР