Той подчерта пред Bulgaria ON AIR, че правителството не предприема

...
Той подчерта пред Bulgaria ON AIR, че правителството не предприема
Коментари Харесай

Богдан Милчев: ИТН е ”Троянският кон” в коалицията, парите за ремонти отиват към ГЕРБ и ДПС

Той акцентира пред Bulgaria ON AIR, че държавното управление не подхваща нужните съответни промени, с които да се подсигурява сигурността по пътищата.

Според него с обещанията за заплащане на парите на пътните строители се наливат средства към ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Имаше среща при министър-председателя - на нея бяха някогашни шефове на АПИ и шефове в АПИ - Чайков, Златев, Лазаров, всички, които са били от едната страна, изгонени със кавги. Тези милиарди, които ще бъдат дадени - това са за строителни компании, свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това са техните началници, които в този момент са от другата

" Трябва неправителствени организации законово да могат да правят инспекции. Ако Петков осветли плановете, всеки един, който схваща, ще може да открие несъответствия още на фаза планиране. Тогава няма да могат да вършат далавери. Иначе ще потвърди тезата, че Има Такъв Народ посредством Министерство на регионалното развитие обслужва непознати ползи ", съобщи Богдан Милчев.

" Жертвите ще не престават да се усилват. Предстоят ни идната " Своге " и " Струма ", тъй като отводът от ръководство на риска води до това водачите да са в обстановка сами да се оправят и да разчитат единствено на шанса си ", разяснява още Милчев от Института за пътна сигурност.

34% e увеличeнието на жертвите по пътищата за първите 3 месеца на годината, в съпоставяне със същия интервал на 2021 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР