Той подчерта, че е от 32 години в системата на

...
Той подчерта, че е от 32 години в системата на
Коментари Харесай

Тенчо Тенев: Съмненията за чадър над заподозрения за двойното убийство трябва да се проверят

Той акцентира, че е от 32 години в системата на Министерство на вътрешните работи, но в последната година е следил изключителан ескалация на произшествията.

 
" Нещо се случва с хората. Нещо става. Най-вероятно има нещо, което би трябвало да разровим и да забележим от кое място е всичко това. Защото, виждате, всеки ден има принуждение. Когато медиите дадоха публичност на другите случаи, хората започнаха да дават сигнали и за други случаи от различни градове. Нещо се случва в страната ", уточни той.

 

Тенев разяснява и случаите на тормоз над служителки над Министерство на вътрешните работи, за които сигнал подадоха две полицайки.

 

" Направих си труда да видя какъв брой са дамите, които работят в системата на Министерство на вътрешните работи. Те са около 10% от целия разполагаем състав. Най-вероятно на избрани места има такива случаи. Доста млади дами навлязоха вече и работят в системата. Красиви, симпатични, най-вероятно някой се е опитал да им основава проблеми. Министерство на вътрешните работи реагира бързо.

 

Имаме достатъчно съществени служби, които след подаден сигнал незабавно стартират да реагират ", акцентира Тенев. 

 

По мотив двойното ликвидиране в село Лозен, осъществено от мъж, който към този момент е обвинен за ликвидиране, а локалните хора подозират, че върху него има " полицейски чадър ",

 

Тенев беше безапелационен:  " Хората се съмняват. Съмненията би трябвало да бъдат тествани. Ако в действителност има такова нещо, в случай че някой го закриля, в това число някъде по-нагоре отвън Министерство на вътрешните работи, би трябвало веднага  съответните служби да се заемат и да се видят защо става въпрос.

 

Не може да имаш висящо убийство и да се разхождаш на независимост. Вижте какво се случи ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР