Той определи случващото се като непоправимо военно и разузнавателно поражение

...
Той определи случващото се като непоправимо военно и разузнавателно поражение
Коментари Харесай

Лидерът на Иран: Целуваме ръцете на бойците от “Хамас” frognews.bg

Той дефинира протичащото се като " непоправимо военно и разследващо проваляне за Израел ”.

 

Израел от дълго време упреква духовниците на Иран, че подклаждат принуждение, като доставят оръжие на " Хамас ". Техеран, който не признава съществуването на страната Израел, споделя, че оказва " морална и финансова поддръжка " на групировката, която управлява линията Газа. 

Подкрепата за палестинската идея е дирек на Ислямската република след революцията от 1979 година и методът, по който доминираната от шиити страна се е трансформирала в водач на мюсюлманския свят.

Израел сподели по-рано във вторник, че е възстановил контрола над границата с Газа и залага мини там, където екстремистите бяха съборили бариерата по време на кървавото си нахлуване през уикенда, след следващата нощ на безмилостни израелски въздушни набези над анклава.

Хаменей сподели, че офанзива против Газа ще " отприщи доста по-силен поток от яд ".

" Окупационният режим се стреми да се показа като жертва, с цел да ескалира още повече закононарушенията си. Ще докара до още по-голяма злополука “, сподели Хаменей.

Израелските телевизионни канали оповестиха, че броят на починалите при офанзивата на " Хамас " се е нараснал до 900, като минимум 2600 са ранени. Министерството на здравеопазването на Газа заяви, че минимум 687 палестинци са били убити и 3726 ранени при израелски въздушни удари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР