Той не крие, че ролята в Искрите на отмъщението“ е

...
Той не крие, че ролята в Искрите на отмъщението“ е
Коментари Харесай

Истината За Участието На Къванч Татлъту В „Искрите На Отмъщението“ Ще Ви Остави Без Думи!

Той не крие, че ролята в „ Искрите на отмъщението “ е запалила актьорската му пристрастеност. Къванч споделя, че персонажът на Джесур му подхожда доста, защото се приближава най-вече до характера му. И за екранния облик, и за действителния облик на синеокия артист е присъща онази скрита сензитивност, която той демонстрира единствено към обичаната си.

Преди да одобри предлагането за присъединяване в сериала, турският Брад Пит сложил ултиматум на продуцентите. Той декларирал, че за облеклото си ще се довери единствено на своята брачна половинка – турската дизайнерка Башак Дизер.

Двамата подписаха брак в турското посолство в Париж през 2016 година. Този февруари те отпразнува втората годишнина от взаимния си живот с екскурзия до пустинята в Йордания, написа „ Ретро “

В „ Искрите на отмъщението “ Къванч Татлъту играе ролята на мъж, който ще се влюби в дъщерята на най-големия си зложелател. Джесур идва от Истанбул в турското градче Корлудаа, с цел да отмъсти на индивида, погубил фамилията му. Но не подозира каква изненада му е подготвила ориста.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР