Той не е принципал на тези помещения, не знам какво

...
Той не е принципал на тези помещения, не знам какво
Коментари Харесай

ГЕРБ: Минеков е еманация на овластената арогантност и простащина! Няма да напуснем НДК

Той не е принципал на тези пространства, не знам какво прави тук въобще. Хванал се е за Министерството на културата и държи да остане там като постоянен министър. Взима образец от господин Рашков и неговите репресии, очевидно желае да стане любим на новата ръководеща коалиция. Това са претекстовете, тъй като нямаме правни учредения да освобождаваме пространствата ни. Това показа заместник-председателят на Даниел Митов след акцията на Велислав Минеков.

По думите му Минеков е "еманация на овластената надменност и нецензурност ".

Това е опит за възмездие и някаква криворазбрана правдивост. Този човек сега, с мотивацията на господин Радев, се занимава с това да възвръща своето прочувствено усещане за правдивост, добави Митов.

,,Чухме от медиите, че е връчено писмото долу на пропуските. Не знаем дали това нещо ще стигне до нас и по какъв метод. Ние знаем единствено, че тази молба е оставена долу на контролния пункт на портиера. Това няма значение. Всички си даваме сметка, че този театър се прави, с цел да се удовлетворят упованията на всички тези, които се радват на всички дребни или огромни процеси по изчегъртването на. Това са зрелища и за жалост няма самун в тях. Ние няма нито по смисъла на закона, нито по смисъла на умишлен акт съображение да напуснем постройката на НДК'', посочи от своя страна Росен Желязков.

Ако господин Минеков смята, че ръководството на активи, които са поверени за ръководство на Министерство на културата, както и такива, които са в капитала на НДК, това е административна постройка, която е строена преди доста години за потребностите на Министерство на защитата, в случай че господин Минеков счита, че не ръководи добре активите Министерство на културата, той има опцията да го направи, тъй като има етажи под нас, които стоят празни. Може би би трябвало да проявим интерес в какво положение са тези парцели. Тук става въпрос, че от болната глава на хубавичко се трансферира един проблем и то в края на министерския интервал на един длъжностен министър, който не носи никаква добавена стойност с изключение на зрелището. Странно е и мълчанието на президента, който би трябвало съгласно мен да вземе отношение поради възобновяване на нормалността на политическия разговор, когато се търси консенсус и поддръжка за значимите политики, които имат отношение към развиването на страната, добави Желязков.

Според другия зам.-председател на Томислав Дончев "молбата не е акт на министъра ".

,,Законът е закон и е за всички партии. Българска социалистическа партия, ДСБ не заплащат наем, той важи за всички. В една парламентарна народна власт политическите партии би трябвало да бъдат подтиквани и да имат условия да извършват своите функционалности и активност. Г-н Минеков разрушава институциите и обществото по този метод. Това ще има последици и интернационалните реакции ", съобщи пред публицисти Даниел Митов.

Ако се твърди, че един или различен закон облагодетелства една или друга група физически или юридически лица, то ръководещото болшинство има опция да промени законодателството. Нормативната регулация урежда публичните връзки. Към момента всички политически партии, които са показани в Народното събрание, се употребяват от тази опция. Трябва да се съблюдават процедурите такива, каквито са. За самоволното потребление на непознати длъжностни характерности – господин Минеков да се прави на регионален шеф, до известна степен има и сформира в Наказателен кодекс, които са свързани с превишаване на права и с потреблението на непознати пълномощия. Правовият ред допуска всичко да се извършва по реда на закона, до момента в който законът работи. Ако законът не урежда по верен метод публичните отношение, Министерски съвет може да внесе предложение за смяната му. Дотогава една политическа мощ, която е парламентарно показана и извършва отговорностите си по закон, не може да бъде принуждавана по убеждение на представител на Министерски съвет, тъй като това наподобява на политическа принуда, разяснява Желязков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР