Той каза това на церемонията по връчването на годишните награди

...
Той каза това на церемонията по връчването на годишните награди
Коментари Харесай

Радев към малкия и средния бизнес: Държавата ви е длъжник

Той сподели това на церемонията по връчването на годишните награди „ Златна мартеница “ на Сдружение "Произведено в България - Съюз на дребния и междинен бизнес ".

"От това какво, какъв брой и на какво качество произвеждаме в България зависи и нашето бъдеще. Вие сте дребни единствено като име и може би като размер на продукция, само че в действителност вие сте доста огромни с вашия кураж, хрумвания и непримиримост в нелека среда да произвеждате, да се одобряване тук, да бележите триумфи и на открито ", сподели Радев.

Българската страна ви е дебитор, сподели още президентът, само че изрази убеденост, че процесите на понижаване на административната тежест, на възобновяване на доверието в институциите и на повишение на предвидимостта в бизнес средата са необратими и ще подкрепят производителите, които са инициативни и имат упоритостта да не престават напред, оповестиха от прессекретариата на президента.

По време на церемонията президентът връчи премията „ Златна мартеница “ на спечелилия в състезанието – компания-производител на захарни произведения, а вицепрезидентът Илияна Йотова удостои с почетна грамота медия, подкрепяща и популяризираща български производители. На събитието участваха представители на българските настоятелен и бизнес среди, народни представители, общественици.

Организатор на събитието е сдружението „ Произведено в България – Съюз на дребния и междинен бизнес ". Отличията за българските производители бяха връчени за 24-та поредна година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР