Той има отличен AMOLED дисплей, издържа във вода до 50

...
Той има отличен AMOLED дисплей, издържа във вода до 50
Коментари Харесай

Huami Amazfit GTR – всичко желано от един премиум смарт часовник

Той има отличен AMOLED екран, устоя във вода до 50 метра, следи прецизно сърдечния темп и предлага разнородни спортни режими

Huami Amazfit GTR е премиум смарт часовник за цифровото всекидневие

Смарт часовниците съумяха последователно да заемат значимо място в цифровото всекидневие на актуалния човек. Те ни дават потребна информация освен за времето, само че и за нашите здравни индикатори – когато спортуваме или почиваме, а също така – в тандем със смарт телефона – ни държат постоянно по отношение на хората, които желаят да поддържат връзка с нас.

Първото усещане от един смарт часовник безспорно основава екранът – а при модела Huami Amazfit GTR (бранд, зад който стои Xiaomi) е в действителност великолепен. 1,39-инчовият AMOLED екран  от клас Retina предлага отличен панорамен аспект с цялата значима информация и живи цветове за кристално чисто изображение.

Huami Amazfit GTR дава удобството на 1,39-инчов AMOLED екран

Циферблатът е постоянно ослепителен, без черен екран. Благодарение на рефлективната дисплейна технология, яркостта се настройва автоматизирано съгласно изискванията в близост, което обезпечава по-добро и по-ясно образно преживяване.

Премиум часовникът Huami Amazfit GTR, наличен сега на цена от €134,99 с ваучър за отстъпка GEEKGTR в онлайн магазина GeekBuying, разполага с цели 12  спортни режима за допълнение към следенето на ежедневните ни действия –бягане, тичане на закрито, разходка, тичане по пътека, колоездене, колоездене на закрито, елиптичен треньор, катерене, плуване в басейн, плуване навън, каране на ски и подготовка.

Huami Amazfit GTR идва с 12 авансово дефинирани спортни режима

Специално внимание заслужава 5ATM водоустойчивостта на смарт часовника. Това значи, че устройството устоя в условия, еквивалентни на водно налягане на 50 метра под вода. Не единствено можете да го носите безвредно на ръката си, когато плувате – смарт часовникът ще записва и данни.

Нещо повече, обсъжданията модел поддържа два водни режима – плуване в басейн и в открити води. В първия случай Huami Amazfit GTR автоматизирано разпознава четирите стила на плуване и дава показател за успеваемост, а при режима навън поддържа траекторията и мери дистанцията.

Huami Amazfit GTR е съпроводен от ново мобилно приложение за iOS и Android

Една от най-ценните благоприятни условия на смарт часовника е автоматизирано следене на сърдечната периодичност. Моделът е екипиран с високо-прецизни оптични датчици и професионални логаритми, тъй че целодневно да записва сърдечния пулс и да служи като ориентир за по-ефективни извършения. Освен това смарт часовникът издава предизвестие с трептене, в случай че засече пулс, който надвишава естествените стойности.

В допълнение, Huami Amazfit GTR е кадърен да следи маршрута и изминатото разстояние, с помощта на вградения GPS модул. Друга потребна функционалност са известията за входящи позвънявания, известия, имейли и известия от разнообразни приложения, които идват на смарт телефона.

Huami Amazfit GTR е тъничък и грациозен, с комфортна каишка

Моделът е тъничък и грациозен, тежи към 48 грама във разновидността с неръждаема стомана и 22-мм каишка. Батерията обезпечава 24 дни самостоятелна работа на смарт часовника при типичните сюжети на потребление. Ново мобилно приложение Amazfit App обезпечава лесни настройки, персонализиране и следене на индикаторите на смарт телефони с Android и iOS.

Можете да купите премиум часовникът тук: Huami Amazfit GTR 47 mm Stainless Steеl Brown – на цена от €134,99 с ваучър за отстъпка GEEKGTR и символичните $0,26 за доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР