Той и Денков не са били информирани предварителноСилно се надявам,

...
Той и Денков не са били информирани предварителноСилно се надявам,
Коментари Харесай

Асен Василев заподозря ДАНС, че искат да спрат „ефективната работа“ на новата му шефка на „Митниците“

Той и Денков не са били осведомени авансово

„ Силно се надявам, че тази акция не е ориентирана против ефикасната работа на госпожа Банкова. Откакто тя стана началник на Агенция „ Митници “ имаме рекордно хванати количества опиати, включително 170 кг хероин на пристанището “.

Това разгласи пред публицисти финансовият министър в оставка Асен Василев.

„ Не бяхме осведомени за акцията в Агенция „ Митници “, сподели той от свое име и от името на премиера в оставка Николай Денков.

Според него, по сигнал от австрийското държавно управление и от други служби са били уволнени над 20 митничари, включително и шефовете на гранични пунктове и шефовете на смени, където вървяла контрабанда.

„ Другото, което госпожа Банкова съумя да направи, е имаме към този момент митничари от Съединени американски щати на „ Капитан Андреево “ и в Бургас. Очакваме митничари от Англия на „ Капитан Андреево “, доколкото разбирам, през днешния ден акцията се е случила преди срещата ѝ с посланичката на Австрия, с цел да дойдат и австрийски митничари. Трябва да изчакаме да забележим какви доказателства ДАНС и КПКОНПИ ще извадят. Ако има проблем с корупция или нещо такова, ще вземем съответните ограничения “, сподели Василев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР