Той е забавен и най-добрият естествен грим, който ни разкрасява.

...
Той е забавен и най-добрият естествен грим, който ни разкрасява.
Коментари Харесай

Как да спасим любовта? Хубавият секс укрепва връзката

Той е занимателен и най-хубавият натурален грим, който ни разкрасява. Хубавият секс! Подправката, която може да заздрави връзката ни с колегата. Не е загадка за никого, че той способства за по-добрата връзка, честността и други форми на физическа и прочувствена фамилиарност сред двама души. Има 4 метода, по които той може да избави любовта. Вижте кои са.

Хубавият секс основава доста интимна връзка сред вас и колегата ви
Сексът е повече от сексуален акт. Той може да бъде дълбока фамилиарност, тъй като до момента в който му се любуваме, ние построяваме мощна прочувствена връзка с половинката си. Това е специфичен тип връзка, която е скъпа и неповторима единствено за вас и вашия сътрудник.

Оргазмите ни карат да се усещаме повече от добре
Това е биология. Науката към този момент е потвърдила, че оргазмите могат фактически да провокират освобождението на хормони, които могат да накарат човек да се усеща по-добре и по-щастлив. Един от „ виновниците “ за тези чувства е допаминът. Достигайки до връхната точка дружно с обичания човек, ние в допълнение укрепваме връзката си.

Добър метод е да се свържете още веднъж, откакто сте се разделили
В една връзка физическата и прочувствена отдалеченост са естествени. Хубавият секс е това нещо, което може да ви сближи още веднъж. Да ви накара да се почувствате по-свързани един с различен. И освен на физическо равнище. Емоционалните промени припомнят, че има какво да надградим, само че съгласете се, в случай че в спалнята липсва задоволство, по какъв начин бихте могли да желаете отвън нея да сте даващи във вашата връзка...

Удовлетворение
Нещо доста значимо за хармонията сред двама души е удовлетворението, което получават от половия си живот. Не се съмнявайте в това, че хубавият секс прави връзката по-силна и разсейва мислите от това да задоволим страстите си с различен сътрудник. Но с цел да достигнем до равнище задоволство, би трябвало да не се опасяваме да приказваме за своите стремежи с обичания човек. Какви мечти имаме. Как обичаме да ни допира. Какво го кара да се усеща добре в спалнята. Комуникация, която не е за подценяване и която също способства за укрепване на взаимоотношенията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР