Той е надпартийна личност в момента и трябва да задава

...
Той е надпартийна личност в момента и трябва да задава
Коментари Харесай

Елена Дариева: Говорейки за властова булимия, президентът Радев полага усилия в посока нов патриотичен проект

" Той е надпартийна персона сега и би трябвало да задава съединителен звук. Думите на Радев са политическа поръчка, с речта си от Шипка единствено катализира напрежението сред западнолибералното и източноконсервативното. Виждам блян да се съобщи като изразител на волята на национално придвижване и потомство българи. Има упоритост да приказва патриотично. Не би трябвало да се подценява капацитетът на патриотичното говорене в политическа среда у нас "

 

Това сподели социологът Елена Дариева пред NOVA NEWS.

 

" Президентът дава поръчка за това какво ще направи, като завърши мандата му. Ще стартира борба за преодоляване на лявото пространство, където понастоящем има огромен вакуум. Вероятно ще търси опция за обединяване посредством лявопатриотичен план. Радев непрекъснато провокира властта, може да желае да провокира импийчмънт, с цел да стартира собствен план ",  съобщи от своя страна политологът Светлин Тачев от " Галъп Интернешънъл ".

 

Той счита, че в средата на политическото пространство няма представител на умерените българи. " Обществото ни по-скоро е умерено по доста тематики. ГЕРБ играеше ролята на балансьор, само че сега подобен липсва, а Радев се пробва да играе тази роля, само че е по-умерен от " Възраждане ", означи Тачев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР