Той е много строг, суров и железен, за да върви

...
Той е много строг, суров и железен, за да върви
Коментари Харесай

Албена Михова: Мъжът трябва да има любов към жената, а не обратното

" Той е доста непоколебим, недопечен и стоманен, с цел да върви работата ", по този начин разказва Слави Трифонов актрисата Албена Михова. 

Мнозина я разказват като наследница на Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Албена Михова отваря душата си и споделя за загубата на родителите си в детска възраст и по какъв начин е минала през най-тежкия интервал от живота си, за това, кои са й същинските другари, за любовта и чудесата в живота й.

Нейната актьорска школа се обитава в читалище в " Младост " 1. Има 3 групи - от 8-годишни деца до възрастни хора. Те споделят, че когато се постанова Михова може да бъде и строга, само че научават доста от нея.

" Правим си пиеси и етюди. Никога не е мечтала да бъде актриса, а детска учителка. 4 години учих и станах детска учителка, само че работих единствено 1 месец и взех решение, че ми е доста скучно, въпреки че измислях приказки, пеех песни на децата. Родителите ми са артисти, само че татко ми не даваше да отивам на театрални школи ", споделя тя пред NOVA. 

Налага и се да порасне бързо, тъй като на 13 година губи татко си, а година по-късно и майка си. " Беше доста необичайно, хем го преживяваш, хем бързо го преодоляваш. Моите съседи ми станаха настойници. Направих три пожара, развих апендицит, само че те ми помогнаха да се оправя и да не отида в пансион. Бях ученичка, имах хора до мен, които не разрешиха да се случи нещо неприятно с мен ", описа тя.

По думите и Слави Трифонов е дал късмет на нея и още девет артисти и ги е направил лица. " Той е доста непоколебим, недопечен и стоманен, с цел да върви работата ", спомня си Михова.

За нея сравненията с Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са огромен комплимент, тъй като те са основата на българското актьорство.

В края на предходната година и сменят тазобедрена става, а малцината, които демонстрират угриженост, я карат да преброи приятелите си. " Мъжът би трябвало да има обич към дамата, а не противоположното ", уточни тя и добави, че появяването на сина и е била непредвидена, само че трансформира живота и вечно. Посещавайки школата и той става трето потомство артист.

Споделя, че най-голямото знамение е самият живот и това да се будиш всеки ден и да се чувстваш добре.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР