Той е млад, красив и успешен. Казва, че жените се

...
Той е млад, красив и успешен. Казва, че жените се
Коментари Харесай

Победителят в конкурса "Модел на света" за модата и неприличните предложения

Той е млад, хубав и сполучлив. Казва, че дамите се обръщат след него и това го кара да се усеща добре. Победителят в състезанието " Модел на света " Борислав Михов споделя пред Александра Кръстева за модата, неприличните оферти и специалността инженер.

– Кога модата влезе в живота ти?

– От дребен постоянно е имало някакви смешки и намеци " модел ", " манекен " и така нататък Но първата ми фотосесия беше преди 4-5 години. Сам се взех решение да направя крачката, с цел да навляза в тези среди... След това лека бавно започнах да опитвам на места, с някои от българските фешън организации започнах да споделям. Но първото по-сериозно беше предходната година, когато участвах в Мистър България.

– Ти в действителност стигаш до финала.
– Да, втори подгласник.

Към стилния връх обаче го изтрелва първото място в състезанието " Модел на света ".

– Имаше ли самочувствието, че ще спечелиш?
– Когато се боря за нещо, постоянно отивам с тази настройка – за победа. Вярвах в себе си и в последна сметка се получи.

Лице и тяло като неговите не остават незабелязани освен на подиума.

– Ти получавал ли си странни оферти?
– Да, имал съм такива.

– Какви?
– Ами всички са били свързани със секс за пари.

– Каква сума се предлага в такива случаи?
– Най-високото ми предложение беше към 1000 паунда.

– Как отклоняваш такова предложение?
– Директно споделям не. Определено откакто влязох в тези среди започнаха такива неприлични оферти от дами и от мъже.

– Това шокира ли те?
– Не, аз го чаках. Знаех, че рано или късно такова нещо ще се случи.
– Това не ми подхожда, че доста се претупват моралните полезности в този бизнес, само че съгласно мен това го има на всички места, освен в модата.

– Защо подценяваме тази специалност?
– Може би, тъй като в профил видяно хората си мислят, че ти просто слагаш някакви облекла, усмихваш се и излизаш, правиш някакви крачки, връщаш се и всичко е това. Или отиваш, сядаш някъде, снимат те и си заминаваш. Хората не се пробват да вникнат малко по-сериозно какъв брой доста неща се влагат.

– Твоите най-смели фантазии в тази област до каква степен стигат?
– На някое интернационално дефиле. Дали ще е в Милано, в Ню Йорк. Особено бих се радвал на нещо такова.

Зад красивото лице и тяло на Боби се крият изненади.

– Завърших Техническия университет във Варна и малко по-късно се реалокирах в София и започнах работа като тестов инженер на автомобилна електроника.

Професията ми е – ние сътворяваме технологиите в новите коли. Работим по планове на коли, които ще излязат след 4-5 години. Така че сътворяваме бъдещите технологии в колите.

– Рано или късно пред теб ще застане изборът дали да се занимаваш единствено с мода или единствено с инженерство, допускам. Какво би избрал?

– Сега сега съм си избрал моята специалност. Работя си и се пробвам да комбинирам нещата дружно с модата. При нас мъжете е малко по-лесно, тъй като ние можем да станем и да бъдем модели до 40-50-60 години.

Не харесва в себе си неналичието на убеденост на подиума, само че получава цялостна поддръжка и от фамилията, и от приятелите си.

--> – Има позитивно мнение за това, че по едно и също време мога да бъда хем интелигентен в една доста добра специалност, хем да наподобявам добре и да съм прекрасен на подиума.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР