Той е млад, красив и успешен и има огромното внимание

...
Той е млад, красив и успешен и има огромното внимание
Коментари Харесай

Какво е да си еротичен танцьор в България?

Той е млад, хубав и сполучлив и има голямото внимание на дамите. Казва се Евгени Коцев. Потътрихме го, с цел да го попитаме какво е да си сексуален танцьор в България.
 
Преди да му " залепим етикета " сексуален танцьор обаче дано забележим какво още е той. Завършва 57-мо Спортно учебно заведение " Свети Наум Охридски ", където тренира футбол в школата на Септември София. Завърша Националната спортна академия " Васил Левски " с бакалавърска степен Треньор по футбол, а година по-късно и магистър Спортна публицистика. Занимава се професионално с футбол, само че приключва спортната си кариера на 24 година
 
Следват заниманията му в шоубизнеса - аниматор, инструктор по зумба, водещ и главен танцьор в мъжки сексуален балет, взе участие в реклами, фешън състезания, притежател е на купата " Мистър Нация 2016-та ", а през 2017 година е втори подгласник в " Мистър София ". Зарича се обаче, че е завършил с състезанията. Има епизодични функции в " София денонощно " и " Съдби на кръстопът ", преди години взе участие в предаването " Марс и Венера ", а неотдавна - в " Семейни войни ".
 Евгени Коцев - сексуален танцьор Личен списък
Как се стигна до това да се занимаваш с танци?
 
Малко необичайно и ненадейно. След като стопирах с футбола имах интервал на блуждаене, защото цялостен живот единственото нещо, което бях правил, е да играя футбол. Така де, след дълъг интервал на скитничество и лека меланхолия взех решение, че би трябвало да трансформира генерално всичко. Получих предложение да работя като аниматор за летния сезон и ми се стори забавно. Там бяха първите ми стъпки въобще в танците, дотогава не бях стъпвал в зала за танци. Беше ми доста мъчно, не знаех къде се намирам. Но след това осъзнах, че ми е прелестно. С много подготовки и твърдоглавие започнах да се движа в темп. В средата на сезона шефът на сексуален мъжки балет беше пристигнал на нашето шоу в хотела. Видял в мен капацитет и ме предложения в групата. След като сезонът завърши и се прибрах в София, се отдадох на танците. Започнах работа като зумба инструктор, а в свободното време репетирах с групата. След половин година към този момент бях водещ на шоуто и танцувах център в множеството хореографии.-->
 
Как протича един твой зает ден?
 
Спя до обяд. Наистина дремя до късно, тъй като с нощната работа режимът ми е извърнат и даже в свободна вечер не мога да заспя по-рано от 4 ч сутринта. Миналата зима да вземем за пример самичък не знам по какъв начин устоях, тъй като се пренатоварих много. Работех всяка нощ в един клуб в " Студентски град ", денем работех почасово в офис за футболен разбор, репетирах всеки ден, гледах да ми остава време и за фитнес, тъй като много отслабвах. Приятелите и заниманията ми останаха на назад във времето, нямах време нито да се наспя, нито да се нахраня умерено. Сега към този момент малко съм успокоил ритъма и виждам да систематизирам времето по този начин, че да имам време за отдих, обичани хора и приятни преживявания. Тъкмо се прибирам от плаж в действителност.
 Евгени Коцев - сексуален танцьор Личен списък
Изглеждаш ужасно! Как се справяш с фенките?
 
Благодаря! Пускам приятелката ми да се оправя с тях. Имал съм случаи с много досадни последователки, изключително с чужденки по морето, само че постоянно съм успявал да запазя хладнокръвие. Никога нещата не са излизали отвън надзор.
 
Как си почиваш?
 
Тъй като нон стоп към мен кипи мощна музика и ваучър, избирам да отида с приятелката си на някой по-безлюден плаж, да отида на вилата при родителите ми или просто да съм с другари в домашна конюнктура. Това ми работи ободряващо.
 
Лесно ли поддържаш положителната си форма и добър дух?
 
Определено не е елементарно. На сцената една от задачите е да предадеш положително въодушевление на хората, по тази причина не можеш да си позволиш да изглеждаш неуместно. Нямам поради единствено външен тип и мускули. Самата харизма и лъчение на сцена е доста значима, а тя се реализира много по-трудно от долна част на коремна преса. По-трудно е душевен. Всеки има дни, в които му е погрешно, нищо не върви, няма въодушевление. А в идващия миг би трябвало да се качиш на сцената и да огрееш като слънце всички присъстващи. Понякога го правиш надали не принудително и се чувстваш безусловно изцеден.
 
Иначе за никого не е загадка, че с цел да се поддържа добра форма са нужни непрекъснати тренировки. Отделно нощната работа, подскачането като пружина до ранни зори… има дни, в които не мога да стана от леглото.
 Евгени Коцев - сексуален танцьор Личен списък
Как стоят нещата с ангажирането ти за събитие?
 
Както към този момент стана дума, бях водещ в мъжкия сексуален балет, само че избрах самичък да съм си началник и напуснах. След като към този момент няколко години съм в тази сфера и си правя работата добре, съм построил някаква известност и хората ми звънят, когато желаят да работим. От 1 година насам се продуцирам самичък и дръзвам да настоявам, че работя сполучливо. Имам много участия като танцьор по нощните заведения. В началото работиш за името си, а след това то работи за теб.
 
Има ли сигурност в специалността ти? Притесняваш ли се, че на следващия ден да вземем за пример няма да имаш присъединяване?
 
Често ми задават този въпрос. Хората ме питат даже: „ Какво ще правиш след време, нали знаеш, че това няма да е постоянно? ” На такива хора давам отговор, че доста добре знам какво върша и за какво го върша. Никога не съм се тормозил от утрешния ден. Професията ми била краткотрайна! А какъв брой са тези, които могат да се зарекат, че това, което вършат сега, ще го вършат до края на живота си!? Придържам се към девиза, изобразен и на една от татуировките ми, „ Живей през днешния ден, тъй като през вчерашния ден няма да се върне, а на следващия ден може и да не пристигна ”.
 
Хората си мислят, че е елементарно да си танцьор.
 
Не мисля, че е елементарно и не всеки може да го работи. Напротив, считам, че са малко хората, които имат съвкупността от няколко качества – да са танцувално готови, харизматични и способени да бъдат на сцена. Същите хора, които настояват, че е елементарно да си танцьор, гледат два-три епизода на „ Доктор Хаус ” и настояват, че е елементарно да си доктор.
 Евгени Коцев - сексуален танцьор Личен списък
Има и много предубеждения за твоята специалност.
 
Тук хората са малко по-консервативни и всеобщото мнение за нашата специалност не е доста високо, само че аз съм превъзмогнал тези неща. Ако човек съди за теб единствено по специалността ти, значи той самият има проблем, евентуално със себе си. Танцьорките били леки дами! Аз познавам танцьорки, по-стойностни като дами от начални учителки, да вземем за пример. Познавам и такива, които са с много съществени специалности, само че не имат техните полезности.
 
Ако имаше цялостната власт да промениш нещо в България, какво щеше да е то?
 
Парламента… или цената на частите за колата ми.
 
Според теб за какво толкоз доста хора бягат от тук? И ти от кои си – от тези, които желаят да се осъществят другаде или от оставащите в родината?
 
Не мисля, че моето мнение е от голяма важност, за жалост. Жалко е, че доста надарени и кадърни хора бягат от тук, с цел да слугуват в непознати страни. За да изберат това, представете си по какъв начин са живели тук. Моята сестра също от няколко години живее във Франция. Аз обаче съм твърдоглав и избрах да остана. Живял съм шест месеца в Кипър и осъзнах, че България е моето място. Моята страна, моето отечество!
 Евгени Коцев - сексуален танцьор Личен списък
Вижте също:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР