Той допълни, че ПП и ДБ не могат да управляват

...
Той допълни, че ПП и ДБ не могат да управляват
Коментари Харесай

Дунчев ПП: Готови сме да подкрепим ГЕРБ, стига да има мерки, които да решават проблемите на хората

Той добави, че Политическа партия и Демократична България не могат да ръководят независимо, по тази причина единствената им политическа алтернатива е да кажат кои са изискванията, при които могат да работят с всеки. По думите му не е нужно Политическа партия да са в ръководството.

 

Единственият късмет за ръководство на ГЕРБ с Демократична България и Политическа партия е, ако ГЕРБ изпълнят три-четири условия - промяна на основния прокурор, нова антикорупционна комисия, промяна на всички корумпирани фрагменти в държавната администрация.

 

В срещата между ГЕРБ и Политическа партия в Народното събрание ще участват Десислава Атанасова, Кирил Петков и Асен Василев. Ще се разисква прекъсването на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми, от последните 20 години, посочи Дунчев.

 

По думите му Политическа партия към този момент са понесли риск от партии с обречено минало и зависимости от мафията.

 

" Падна ни държавното управление и загубихме първото място на изборите. За горите имахме проблем с БСП, когато те покровителстваха корупционните схеми на ГЕРБ. Основно, когато атакувахме " Капитан Андреево ", където ГЕРБ, ДПС и Има Такъв Народ реагираха доста язвително ".

 

" Хваля Иван Иванов от БСП (бившият аграрни министър - б.р), който сега ме съди за 30 000 лв., по тази причина, че го упрекнах, че крие политическите кадрови чистки в горите. Хваля го за това, че одобри част от политиките, които ние предложихме в Народно събрание, които бяха гласувани срещу в това число от мои сътрудници в " Промяната " - електронни търгове, ограничение на схемите с нагласените търгове и други ", сподели депутатът от Политическа партия.

 

Дунчев съобщи, че Политическа партия са изрично за модернизирането на Българската войска и покупката на нови самолети Ф-16, само че изясни, че част от сътрудниците му са дали своят вот срещу, тъй като желаят да видят първата партида. Дунчев съобщи, че няма проблем да работи с хора, които поставят същински решения на масата.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР