Той добави, че следователите не вярват, че има връзка с

...
Той добави, че следователите не вярват, че има връзка с
Коментари Харесай

Протестиращият беше тежко ранен, след като се самозапали пред израелското консулство в Атланта

Той добави, че следователите не имат вяра, че има връзка с тероризма и никой от личния състав на консулството не е бил в заплаха.

„ Не виждаме никаква опасност тук “, сподели той. „ Вярваме, че това е акт на рисков политически митинг, който се случи. “

Властите не оповестяват името, възрастта или пола на протестиращия. Човекът се открил пред постройката в квартала в центъра на града в петък следобяд и употребявал бензин като ускорител, сподели шефът на пожарната в Атланта Родерик Смит.

Протестиращата е в сериозно положение, с изгаряния по тялото. Охранител, който се е опитал да спре лицето, е получил изгаряния по китката и крайници си, сподели Смит.

Ширбаум сподели, че полицията е наясно с нарасналото напрежение в еврейската и мюсюлманската общественост и е засилила патрулите на избрани места, в това число консулството.

Демонстрациите бяха необятно публикувани и напрежението в Съединени американски щати ескалира, защото броят на жертвите нараства във войната Израел-Хамас. Едноседмичното преустановяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР