Той беше свързан със смъртта на четирима души във вторник

...
Той беше свързан със смъртта на четирима души във вторник
Коментари Харесай

Заподозрян, арестуван в Остин, след като шестима души бяха убити при „стрелба“ в много градове в Тексас

Той беше обвързван със гибелта на четирима души във вторник в Остин, където двама служители на реда и велосипедист бяха простреляни и ранени. След офанзивите в Остин полицията свърза обвинения със гибелта на други двама души в Сан Антонио.

„ Силно имаме вяра, че един обвинен е виновен за всички произшествия “, сподели краткотрайният шеф на полицията в Остин Робин Хендерсън. Тя добави, че управляващите „ не са открили, че тези произшествия са свързани, до момента в който не се случи последният случай “ във вторник вечерта.

Според KXAN, първият случай е докладван в 10.40 ч. сутринта във вторник покрай Northeast Early College High School., където беше убит полицейски сержант от Остин Независим учебен регион. След това полицията получи известия за двойно ликвидиране в региона, „ включващо мъж и жена жертва “, заяви NBC News.

По-късно същия ден, малко преди 17:00 часа, се оповестява, че велосипедист е бил прострелян и страда от не- животозастрашаващи пострадвания. Два часа по-късно служител на реда откри за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР