Той беше обвинен в това, че е бил пътник без

...
Той беше обвинен в това, че е бил пътник без
Коментари Харесай

Руснак, летял с полет в Лос Анджелис без паспорт или билет, е обвинен във федерално престъпление

Той беше упрекнат в това, че е бил пасажер без билет в аероплан и пледира почтен в обвиняване на 5 декември. Делото беше планувано за 26 декември. Федерален публичен бранител, представляващ Очигава, който остана в ареста във вторник, не върна незабавно телефонно известие от Асошиейтед прес с молба за коментар.

Екипажът сподели на следователите, че по време на излитането на полета Очигава е бил на място, което е трябвало да бъде незаето. След излитането той продължи да се лута из самолета, да сменя местата си и да се пробва да приказва с други пасажери, които го пренебрегват, съгласно жалбата.

Той също по този начин яде „ две хранения по време на всяко хранене и на едно точка се опита да изяде шоколада, принадлежал на членовете на кабинния екипаж “, се споделя в жалбата.

Очигава не е имал паспорт или виза за влизане в Съединените щати, споделиха чиновници. Служители на митническата и гранична отбрана претърсиха чантата му и откриха нещо, което „ изглеждаше като съветски персонални карти и израелска персонална...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР