Той беше женен дълги години за Марина, от която има

...
Той беше женен дълги години за Марина, от която има
Коментари Харесай

Наборка, ама лачена: Шеф Манчев заряза младата Цветомила с бебе на ръце, но се жени за Ива Бека!

Той беше женен дълги години за Марина, от която има две, към този момент огромни, деца. Разведе се с нея, поради непристойно младата Цветомила, която таман му роди бебе и... той я заряза. Е, остави й къща, де - и това е нещо. Третата, появила се в живота му обаче, му " описа играта ", въпреки да не е младо агнешко, а негова наборка.

Ива Бека - дамата на живота на началник Манчев, който по този начин се побърка от обич, че подвига втора женитба. Явно не му е задоволително взаимното общуване с Бека, а желае да си я " узакони " и да я направи " обезпечено своя ".

Както знаем, двамата се срещат около децата си, учещи в едно и също учебно заведение. Иван Манчев мигновено " пуска лиги " по стилната и добре изглеждаща Ива Бека, а тя, несъмнено, го познава от екрана.

Любовта им се развихря с гневна скорост и не след дълго двамата към този момент живеят дружно. Децата им нямат нищо срещу, а и без друго родителите им са към този момент разведени.

" Само едно не можем да проумеем - по какъв начин тоя Иванушка имаше сърце да остави напълно млада родилка и бебе. Дума не продумва за това дете, нито за нея, все едно не съществуват. Дори и пари да им е оставил, къщи и прочие, държанието му е непростимо, изключително към детето. Че хората даже на фотография не са го виждали, името му не е казвал. Срамота ", разясняват в нета.

Тагове: Ива Бека шеф Манчев Иван Манчев Цветомила Марина развод сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР