Той бе категоричен, че законът трябва да се промени. По

...
Той бе категоричен, че законът трябва да се промени. По
Коментари Харесай

Ивайло Караньотов Изригна: В Държавата Ни Е Налице Геноцид Над Белите Хора!

Той бе безапелационен, че законът би трябвало да се промени. По думите му, крадецът, който беше погубен си е получил заслуженото.

" Апелирам държавното управление да направи нещо за народа. Когато в България е налице ликвидиране, без значение дали то е съзнателно или несъзнателно, се лежи в пандиза. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични ", отсече още Караньотов.

Журналистът Кин Стоянов уточни, че се е присъединил в митинга в отбрана на пловдивския доктор, предизвикан от извънредно дребната информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

" Трябваше да има повече елементи към случая. Все още безусловно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на доктор Димитров е репресивна, в тази ситуация тя можеше да бъде по-мека, най-малко до момента в който истината излезе нескрито ", акцентира той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на арестувания пловдивски доктор Иван Димитров, който простреля Жоро Джевизов-Плъха, влезнал в дома му с щурм измежду нощ. Пловдивският апаш Жоро Джевизов - Плъха влезнал с щурм в дома на Димитров измежду нощ, до момента в който дамата и децата на доктора са спели. Той се опитал да ги отбрани и по този начин се стигнало до смъртоносното раняване на Плъха.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР