Товарен влак, превозващ бензин и въглища, избухна в пламъци след

...
Товарен влак, превозващ бензин и въглища, избухна в пламъци след
Коментари Харесай

Товарен влак удари камион в Тексас, евакуираха живеещи в района

Товарен трен, пренасящ бензин и въглища, избухна в пламъци след конфликт с камион на железопътен прелез в американския щат, заяви Би Би Си. Кадрите от случая в град Камерън, окръг Милам, демонстрират компактен черен пушек, който се издига към небето, написа БГНЕС.
Близките домове трябваше да бъдат евакуирани и най-малко един парцел беше погубен от пожара, оповестиха от полицията. Машинистът и личния състав на влака са избягали невредими и няма данни за пострадвания.
 Влак с рисков товар се прекатурна в Съединени американски щати Влак с рисков товар се прекатурна в Съединени американски щати
Влакова комбинация, пренасяща рисков товар, дерайлира в американския щат Илинойс, съобщи БГНЕС. Влакът се преобърнал близо до град...
" За благополучие, наподобява, че всички са добре ", сподели шерифът на окръг Милам Крис Уайт пред кореспонденти, твърдейки обществеността, че " в този миг към този момент няма опасност " и че напъните са ориентирани към " потушаване на огъня и изчистване на бъркотията ".
Според известия в локалните медии минимум три вагона са се запалили, а някои са дерайлирали. Уайт съобщи, че влакът е превозвал " някакъв рисков материал " в камиони наоколо до задната част на композицията и че е трябвало те да бъдат бързо отдалечени от огъня. „ По Божията берекет бяхме избавени от това “, сподели той, без да даде повече детайлности за материала, за който става дума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР